tisdag 27 november 2012

Cech nöjd med oavgjort. Hazard och Lampard nominerade


I söndags blev det ett poäng i matchen mot Manchester City vilket också var Chelseas första matchen sedan Di Matteo blev sparkad från klubben. Det var istället Rafa Benitez som stod bredvid fotbollsplanen och som var Chelseas nya tränare. Han hade inte lyckats skapa fram en tillräcklig offensiv trupp vilket inte gav oss några mål men däremot lyckades han undvika förlust. Petr Cech var mannen som stod framför Chelseas mål och såg till att rädda laget från underläge ett par gånger, och det ska målvakten ha beröm för.

Resultatet var alltså inte det bästa resultatet man hade hoppats på men Petr Cech verkar ändå vara ganska nöjd

"Jag tycker att det var ett positivt resultat. Vi har haft en period då vi inte har kunnat vinna matcher och vi har förlorat, så vi ville stoppa det."-säger Petr Cech.

"Vi mötte ligamästarna, det var en intressant. Vi höll nollan, men under vissa stunder såg det farligt ut för oss, men det var en bra start."

"Det är aldrig lätt när en tränare kommer såhär eftersom han inte har så mycket tid, så det är en bra start med ett positivt resultat."

"Vi som spelare måste anpassa oss snabbt och börja tänka positivt. Vi måste börja jobba med tränaren och ge honom det som behöver få för ett bra resultat."

"Han är här för att förändra saker, för att få in oss i vinnande mentalitet och han måste få sin chans."

***


Eden Hazard och Frank Lampard har blivit kandidater till FIFA:s årliga drömelva. Dessa två mittfältare har alltså blivit valda till FIFA/FIFPro World XI 2012 och kommer att vara med i den slutliga listan som kommer ut när 15 anfallare meddelas. 

Den slutliga drömelvan ska att utses i FIFA Ballon d'Or galan den 7:e januari 2013. 

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar