tisdag 4 september 2012

Raul Meireles lämnar Chelsea


Det är nu bekräftat att Raul Meireles har lämnat Chelsea och flyttat till Turkiet för det turkiska laget Fenerbahce där han har skrivit på ett 4-års kontrakt, och Fenerbahce ska ha betalat ungefär 10 miljoner euro för Meireles. Mittfältaren signerade för Londonklubben förra sommaren från Liverpool, vilket betyder att portugisen inte alls har haft en lång karriär i Chelsea.


Jag blev väldigt överraskad när jag läste att han har lämnat Chelsea eftersom jag faktiskt inte trodde att Chelsea hade några större planer på att sälja 29-åringen fastän han inte har varit vår nyckelspelare och har haft det svårt att platsa i startelvan. Däremot tror jag inte att en flytt skadar Raul och jag tror att han själv är nöjd med det här eftersom vi har bra med valmöjligheter i mittfältet just nu. Nu verkar det som att de mittfältarna som återstår kommer att komma till bra användning och få den speltid de behöver.

Meireles gjorde hans debut mot Sunderland i en bortamatch för Chelsea, då han även spelade fram en boll till Daniel Sturridge som sparkades in mål.

Meireles har gjort sex mål i 38 matcher för oss sedan han lämnade Liverpool, och nu lämnar han oss med tre år kvar på kontraktet.

Tack för allt Raul Meireles och lycka till!

/ Rukksar

2 kommentarer: