onsdag 26 september 2012

Nytt om Falcao. Ryan Bertrand hoppas på att repetera Chelsea succén. Fjärde omgången i ligacupen lottad


Det har nyligen skrivits rykten om att Chelsea har lagt ett bud på Radamel Falcao, men det är svårt att säga om det är falska eller sanna rykten och det verkar fortfarande som att Atletico Madrid inte kommer sälja deras stjärna i år.

Rykten säger att Chelsea har erbjudit hela 45miljoner pund för den 26-åriga colombianen, och en flytt i januari ska alltså vara målet.

***


I tisdags blev det en riktig lyckad kväll för Chelsea efter 6-0 vinsten mot Wolves på hemmaplan. Sex olika spelare sparkade in varsitt mål och en av de spelarna som hittade fram till målet var vänsterbacken Ryan Bertrand. Det var efter Gary Cahills 1-0 mål som den 23-åriga Ryan ökade på ledningen till 2-0 i Capital One Cup matchen.

"Jag lyckades att få mycket boll i första halvlek, den kom ner i vänstra kanten mer än högra och jag lyckades också göra mål."-sa vänsterbacken efter mötet.

Det var alltså Gary Cahill som spräckte Chelseas nolla innan Ryan och de andra spelarna ökade på.

"Det var en fantastisk pass av Juan Mata som Gary lyckades ta emot vid den bortre stolpen, och det gav oss en bra start."-förklarade Bertrand.

"Vi tog inte bort våra fötter från gasen, vi fortsatte bara. Vi visste att vi skulle kunna vinna om vi hade en bra start och spelade bra."

"Vi vill fortsätta och förhoppningsvis ska vi kunna repetera förra säsongens succé. Tränaren jobbar med truppen och roterar den väldigt bra, och han väljer de spelare som kan vara effektiva i matcherna."

 ***


Fjärde omgången för ligacupen har lottats fram och det blir Sir Alex Fergusons Manchester United som vi ska möta. Det blir en hemmamatch för oss här på Stamford Bridge, och matchens ska spelas 30:e eller den 31:a oktober.

Så här ser det ut för de andra:

Sunderland vs Middlesbrough
Swindon vs Aston Villa
Wigan vs Bradford
Leeds vs Southampton
Norwich vs Tottenham
Liverpool vs Swansea
Reading vs Arsenal

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar