torsdag 13 september 2012

Meireles farväl till Chelsea


Förra veckan blev det klart att mittfältaren Raul Meireles inte längre var en Chelsea spelare och att han hade signerat ett kontrakt med det turkiska laget Fenerbahce. I onsdags besökte 29-åringen Cobham för sista gången och passade på att säga adjö till klubben i Chelsea TV.

"Jag kom hit för att ta farväl av mina vänner och jag kommer givetvis sakna den här klubben, fansen och staden. Det finns fina människor här, de stödde mig och de hjälpte alla, så det är en självklarhet att jag behövde komma hit för att säga adjö till alla." - sa Meireles.

Meireles har spelat för Chelsea i en säsong efter att han lämnade Liverpool. Under den säsongen har portugisen upplevt och uppnått mycket, och jag kan garantera att han lämnar klubben med fantastiska minnen.

"Det har varit ett bra år. Den sista delen av säsongen var underbar, vi vann Champions League, FA Cupen, och det var verkligen bra för mig. Jag kommer att sakna dessa stunder men det är en ny utmaning för mig och jag är redo att åka till Turkiet. Jag hoppas att saker och ting går bra för mig så som det gjorde i Chelsea det här året."

"Tack till alla fans för deras support och jag kommer sakna klubben väldigt mycket, det var jätte kul att få spela för Chelsea." - sa Raul tillslut.

***


/ Rukksar

1 kommentar:

  1. Tack för allt Meireles! Tror vi kommer att ångra att vi släppte dig...

    SvaraRadera