måndag 24 september 2012

Chelsea vs Wolves


Spelschemat är väldigt tajt just nu, och det är redan dags för match igen. Den här gången är det Wolverhampton Wanderers som ska få besöka Stamford Bridge för ligacupens tredje omgång. Det lär bli en vinst för storlaget Chelsea, men Ståle Solbakkens lag som har haft tre raka segrar i ligan hittills är inte helt ofarliga.

I tävlingar så som ligacupen brukar de yngre spelarna oftast få chansen till att spela, så förvänta er inte den ordinarie Chelsea startelvan. Det ska däremot bli jätte spännande att få se Chelsea spela då jag är säker på att nykomlingarna kommer få en viktig roll i mötet, och jag bara väntar på att få se mer av Victor Moses, och Cesar Azpilicueta som man inte har fått se något av än. Det handlar mycket om att prova de spelarna som behöver provas och låta de ordinarie spelarna få vila eller se på.

Championship laget tränas alltså av deras nya tränare Solbakken, och som jag har förstått så har Wolves en ganska bra form just nu. Det är ju däremot trots allt vår hemmaplan, vilket är en stor anledning till varför jag tror att vi kommer äga matchen, men man vet ju aldrig vad som kan hända. Wolves har haft ett tufft spelschema, de kan vara trötta och slitna efter tre matcher på sju dagar, och jag tror att gästerna kanske också inte startar med deras bästa spelare på planen. Detta kan leda till att det blir en relativ jämn match och att båda sidorna kan utmana lite då och då.

/ Rukksar

2 kommentarer:

 1. dem visar inte matchen på tv?
  har du nån bra länk där man kan streama?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prova här : http://soccer.indonewyork.com/chelsea-vs-wolves-live-stream-and-preview-25-sept-2012/

   Radera