måndag 6 augusti 2012

Team GB ute ur OS. Nummer 11 till Oscar. Nytt om Neymar och Cole


Resan för Team GB har tyvärr tagit slut i OS då de åkte ut ur tävlingen i lördags mot Sydkorea. Det var Sydkorea som tog ledningen först när Dong Won Ji sparkade in  matchens första mål men därefter lyckades Aaron Ramsey kvittera innan halvlek.

England hade en guldchans då de fick straffspark i den 40:e matchminuten, men Aaron Ramsey klev fram och missade chansen. Det blev tillslut inga fler mål vilket ledde till straffsparkar.
Sydkorea satte in alla fem, men Daniel Sturridge som skulle sparka in Team GB:s femte straffspark missade då målvakten räddade.

Både Sturridge och Ryan Bertrand spelade klart hela matchen.

***


Det är nu officiellt att Oscar ska bära nummer elva på hans tröja. Nummer elva är givetvis ett mycket legendarisk nummer då Chelseas fantastiska legend Didier Drogba hade numret sist efter Damien Duff sedan 2006. Innan det fick Boudewijn Zenden bära nummer 11 efter att han ersatte legenden Dennis Wise som fick äran att bära 11 på ryggen från år 1993 till 2001.

***


Vår nya mittfältare Oscar har avslöjat att han gärna skulle vilja se supertalangen Neymar i Chelsea. Både Neymar och Oscar spelar i OS just nu då de representerar Brasilien som har lyckats ta sig till semi-final, och Neymar är en av alla spelare som har imponerat mycket.

Oscar menar att han ska göra allt han kan för att locka hit Neymar som har varit länkad till Europa ett par gånger nu, och ett av lagen som han har länkats till är just Chelsea.

"Nu när vi är i London har jag försökt berätta om Chelseas ambition till Neymar."- sa Oscar till The People.

"Jag hoppas att jag kan övertala honom."

"När min agent sa att Chelsea var intresserad av mig så fanns det ingen snack som saken. Jag behövde inte ens tänka vad jag skulle göra."


På senaste tid har det ryktats om att Carlo Ancelotti som tränar Paris Sain-Germain, är ute efter en ny vänsterback, och att Ashley Cole ska vara det första valet. Samtidigt som att PSG har varit på jakt efter en ny vänsterback har även Cole bara ett år kvar på hans kontrakt med Chelsea. Det har också ryktats om att Cole vill ha mer i lön om han ska förlänga med Chelsea.

Däremot har ryktena slocknat efter att Ashley Cole, själv har kommenterat detta via hans Twitter: "Kontraktsförhandlingarna har inte stannat, precis börjat, och är ni verkligen seriösa med 200 000 pund, jag skulle aldrig be om det."

"Som jag har sagt tidigare, lyssna och tro inte alltid på vad media säger, de har ingen aning."

Det har även kommit fram att Ancelotti själv har sagt att PSG har värvat klart.

"Alla nyheter från England är bara rykten."-säger Ancelotti till A Bola.

/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. 4 dagar kvar tills CS mot City.. Har tyvärr väldigt svårt att se någon vinst i den matchen. :/
  Försäsongen har ju varit nästintill katastrof och där prestationerna blivit sämre så närmare säsongen vi kommer.
  Hur tippar du topp 5?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant! Tror faktiskt också att vi inte kommer kunna vinna mot City, och försäsongen har ju, som du säger, varit katastrof!

   Det är svårt att tippa topp 5 nu eftersom lagen oftast brukar komma igång efter 2-3 matcher i ligan, men för någon anledning känns det som att det kommer stå mellan Man United, City och Chelsea...

   Radera
 2. Hoppas Oscar visar sitt bästa i nummer 11!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste han göra! Han får ju bära det legendariska numret 11 :)

   Radera