tisdag 21 augusti 2012

McEachran till Championship. Reaktioner efter vinsten
Mittfältaren Josh McEachran har lånats ut till Championship laget Middlesbrough och där ska han spendera hela hans säsong. Den 19-åriga McEachran följde med Chelsea till USA under försäsongen och fick spela mot Seattle Sounders och Paris st Germain.

Nu när Chelsea har gott om mittfältare så är det nog bäst att Josh lånas ut om han ska hinna få speltid vilket han måste få. McEachran är en oerhört bra spelare som jag tror på väldigt mycket, och just därför skulle det inte kännas bra om han fick spendera sin tid på bänken.

***


I söndags lyckades Chelsea få en perfekt start då vi vann ligans första match med 2-0 över Wigan på bortaplan. Hela laget kämpade och spelade fin fotboll som man bara längtar efter att få se igen!

"Jag är väldigt nöjd med prestationen och resultatet. Som ni ser, så är alltid säsongens första match lurig."- förklarar manager Di Matteo.

"Vi spelade på bortaplan mot Wigan som slutade säsongen väldigt starkt. Förra säsongen spelade vi oavgjort här och hemmamatchen var tuff. Vi förväntade oss en svår match och de två tidiga målen hjälpte oss."-säger Roberto.

En spelare som verkligen imponerade mot Wigan är vår nykomling Eden Hazard, och det verkar som att Di Matteo är riktigt nöjd med hans spel.

"Han visade hans kvalité. Han var enastående och kombinerade väldigt bra med hans lagkamrater. Han var ett hot och det är exakt det vi letar efter."

"Det är svårt att markera spelare som honom på grund av rörelsen."

Vår andra nykomling Oscar, fick också smaka på Premier League i söndags när han hoppade in sent i matchen och spelade den första matchen i Chelsea tröjan.

"Jag tog in en annan grabb, jag ville fräscha upp det lite och ge Oscar hans debut."

Matchens första mål gjordes av försvararen Branislav Ivanovic, och matchens andra målgörare blev Frank Lampard.


"Det var ett bra resultat, det här är en svår plats att komma till och spela, men vårt spel i de första 15 minutrarna bestämde matchen. Efter det var det ganska klart om att vi hade fördelen." - säger Frank efter vinsten.

"Vi har inte haft den bästa försäsongen på grund av många anledningar och resultatet har inte varit bra efter att spelarna kom tillbaka från EM, men vi kunde inte ha önskat om en bättre start efter vinsten mot Wigan."-förklarade den nöjda mittfältaren.

Frank Lampard såg också till att kommentera Eden Hazard: "Hazard visade lite av detta i försäsongen och det känns jätte bra att ha en spelare som kan låsa upp sådana dörrar."

"Det är inte lätt att komma till Premier League i ung ålder fastän man är hur bra som helst. Detta är något som Chelsea fansen har velat se och det känns bra att spela med honom."

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar