söndag 17 juni 2012

Torres nöjd efter Irland vinsten. Nytt om Dzagoev, Sturridge och Debuchy


Från början var det inte säkert om Vicente Del Bosque var villig att ge Fernando Torres en plats i det spanska landslaget för EM men till slut fick han chansen, och den chansen har han tagit vara på. Spanjoren som har gått igenom en lång svacka efter VM börjar ljusna till igen och presterar på topp nivå. 

I Spaniens senaste match mot Irland lyckades Torres göra två mål med mycket självförtroende. Torres mål var inte bara det enda som imponerade, utan även anfallarens vilja och löpningar vilket påminner om den gamla Torres i hans bästa dagar. Detta är givetvis ett stort plus för Chelsea då vi behöver spanjoren nästa säsong.

"Att bli uttagen för Spanien blev en vana för mig men nu är det som ett pris igen."- säger Torres.

"Jag var väldigt nöjd med min prestation och väldigt glad över att jag gjorde två mål. Men först och främst är jag glad för att laget vann."-sa Torres efter Irland matchen. 


Rysslands och CSKA Moskvas unge mittfältare Alan Dzagoev har imponerat många efter hans fantastiska prestation i EM 2012. Spelaren har lyckats visa tillräckligt mycket för att kunna locka fram storlag fastän ryssarna redan är ute ur tävlingen.

Under de senaste tiden har Arsenal och Chelsea varit två tänkbara lag som har länkats till honom, och Dzagoev har tidigare sagt att det skulle vara intressant att spela för Chelsea om han ska börja spela i Premier League. Chelsea har en stor fördel på grund av Roman Abramovich som också är en stor ikon för det ryska landslaget. Men som alla spelare, vill även han, inte avslöja för mycket och förklarar att han ska börja tänka på sin framtid efter EM.

Den 21-åriga spelaren har länge tippats som en av de bästa spelarna i Europa och hans kontrakt går ut i december med CSKA Moskva.

"Jag vill självklart prova på att spela i andra lag i Europa."- sa Alan Dzagoev.


Rykten från Mirror Football menar att Daniel Sturridge har känt sig utfryst i Chelsea efter att Roberto Di Matteo tog över laget när Villas-Boas fick sparken. Dessutom skriver tidningen att spelaren själv är rädd att han måste tacka för sig i Chelsea för att få en plats i Englands landslag.

Det sägs också att Sturridges tidigare klubb Manchester City har tittat på situationen noga och att Chelsea är redo att sälja anfallaren till Arsenal tillsammans med ett bud för Theo Walcott. Tottenham och Liverpool är också två lag som har visat intresse. 


Det sägs att Roberto Di Matteo är inspirerad av Barcelonas fotboll och att han ska försöka få till ett mycket attraktivare spel nästa säsong. Flera spelare har länkats till Di Matteos lista, och en av de senaste är Frankrikes högerback Mathieu Debuchy som också är länkad till Newcastle. 

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar