söndag 24 juni 2012

Nytt om Moses, Rondon, Hulk och Jovetic


Chelsea är intresserade av Wigan stjärnan Victor Moses, och redan förra veckan erbjöd Blues 4 miljoner pund för den 21-åriga spelaren, men det budet verkar inte vara något för Wigan. Wigan ägaren, Dave Whelan, anser att de absolut inte kan sälja Moses så billigt, utan vill ha mer pengar om spelaren ska lämna Wigan nu i sommmar.


Chelsea, Liverpool och Tottenham är ute efter Malaga anfallaren Salomon Rondon, menar hans agent Pablo Martinez. Den 22-åriga Rondon som gjorde 11 mål i fjol för Malaga ska kosta ungefär 20 miljoner pund.


Portos Hulk som har varit starkt länkad till Chelsea under en lång tid nu, vet fortfarande inte vart han ska hamna tillslut då Portos president Pinto da Costa menar att de inte har fått något bud från Chelsea eller PSG än. 


"Det finns inga bud än."-säger presidenten. 


"Detta är sanningen fastän tidningen säger annat om Chelsea och PSG. Det är bara rykten. Om man tror på det de säger så har ju Hulk redan lämnat klubben."Fiorentina menar att deras anfallare Stevan Jovetic som är länkad till Chelsea, inte är till salu nu i sommar. Tidigare den här veckan skrevs det även om att "Viola" har menat att de inte har haft kontakt med Chelsea angående 22-åringen. 


/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar