onsdag 27 juni 2012

David Luiz till OS. Mata och Romeu ser framemot USA. Nytt om Malouda och Hulk


David Luiz har kallats in till Brasiliens trupp inför OS 2012. Detta innebär att försvararen är en av de tre spelarna som är över 23. Den 25-åriga Luiz kommer att samlas med truppen den 9:e juli innan de flyger till England.


***


Det är inte alls långt kvar tills Chelsea åker iväg till USA för försäsongen. Juan Mata och Oriol Romeu berättar att de ser framemot resan vilket blir deras första försäsong med Chelsea.

"Jag har aldrig varit i USA men alla säger att det är fint där borta, vädret, ställena, allt. Folk säger bara bra saker om USA och allt som finns där."-säger Oriol Romeu.

"Jag tror att det blir en erfarenhet för oss alla innan säsongen eftersom det är viktigt att få igång kroppen och starta allt så bra som möjligt i försäsongen. Så jag ser fram emot att åka till USA."- förklarar Oriol.

Juan Mata hoppas på att få träffa alla Chelsea fans i USA: "Många människor i USA älskar fotboll, eller soccer, och älskar Chelsea. Detta känner jag av från Twitter och Facebook eftersom de skriver till mig och till klubben. Jag hoppas på att det kommer finnas flera Chelsea supportrar i USA efter resan."

***


Florent Malouda har nyligen länkats till Sydamerika då flera källor menar att fransmannen kan vara på väg att lämna Chelsea nu i sommar. Enligt Mirror Football ska 32-åringen vara länkad till Vasco da Gama där hans förra Lyon lagkamrat Juninho befinner sig, och han ska även ha rekommenderat en flytt för Malouda till Vasco da Gama. Brasilianska klubbar kan nu satsa på stora Europeiska spelare efter deras nya TV kontrakt som gav klubbarna mer pengar. Fluminense ska också, enligt Football Mirror, vara ett alternativ. 


Nu sägs det att Chelsea och Porto har kommit i överrens om ett pris för Hulk efter att Chelsea erbjöd 38 miljoner pund för anfallaren. Porto har länge försökt att vänta på det bästa budet, men nu ser det ut som att båda sidorna är nöjda med budet. 


/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar