måndag 28 maj 2012

Resultat från vänskapsmatcherna. Petr Cech förlänger med Chelsea. Nytt om Hazard och Ivanovic


Förberedelserna inför EM 2012 har redan börjat, och länderna försöker att värma upp trupperna inför tävlingen med vänskapsmatcher.

Florent Maloudas Frankrike vann över Island med 3-2 i Frankrike, och Malouda fick spela 30 minuter.

Portugal lyckades inte vinna utan spelade 0-0 mot Makedonien. Raul Meireles fick spela 45 minuter.

Branislav Ivanovics Serbien lyckades inte ta sig till EM den här gången, men en vänskapsmatch mot Spanien spelades ändå och Ivanovic fick spela klart hela matchen. Spanien som vann matchen med 2-0 hade inte med några Chelsea spelare i matchen.

Thibaut Courtois spelade 51 minuter för hans Belgien som kryssade mot Montenegro efter 2-2. Målvakten lämnade matchen på grund av skada, och Romelu Lukaku satt kvar på bänken under hela mötet.

                                                    ***


Goda nyheter! Vår fantastiska målvakt Petr Cech har förlängt kontraktet med fyra år vilket betyder att vi kommer få se honom en lång tid till. Detta var absolut det rätta beslutet för både klubben och målvakten. Chelsea behöver en sådan fantastisk målvakt då han ligger bakom många fantastiska räddningar samtidigt som han också har en oerhört bra ledande roll i truppen. Petr Cech behöver också ett lag som Chelsea och borde stanna kvar i laget då han har lyckats skapa en roll som många ser upp till och respekterar.

"Jag är verkligen glad över att vara en del av den här fantastiska klubben i fyra år till."-säger Cech.

"Jag hoppas på att de fyra kommande åren blir lika framgångsrika som de senaste åtta åren."

Cech som nyligen röstades fram som "Player of the Year" i Tjeckien ska representera hans landslag i EM 2012.

                                                  ***


Det verkar som att Eden Hazard kommer närmare och närmare till Chelsea. Rykten säger att spelaren redan är på Cobham och går igenom läkarundersökningen samtidigt som han även twittrade i morse om att han har bestämt sig. Det återstår att se vad som händer.


När det gäller Branislav Ivanovic så har försvararen länkats till Real Madrid, men Ivanovic förklarar att han inte tänker på sådant just nu och att han är glad i hans nuvarande klubb.

"Ja, jag vet att många har pratat om min framtid och att Madrid är intresserade."-sa Iva till Marca.

"Jag vet att Madrid är intresserade, men just nu finns det inte tid till att prata om det."

"Jag är fokuserar mig på landslaget just nu och jag är verkligen glad i Chelsea och i London."

"Jag vann Champions League för en vecka sedan och just nu tänker jag inte på att byta lag."

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. Tror du Ivanovic kommer lämna ?? hoppas att han inte gör det hoppas han avslutar sin karriär i Chelsea.Fett bra att Hazard kommer komma tror du han kommer få plats i startelvan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej jag tror inte att Ivanovic lämnar, och jag hoppar verkligen att han inte gör det! Han är en grym ytterback, och vi behöver honom. Riktigt bra att Hazard kommer, men det kan dock ta några månader innan han får sin plats i startelvan. Vi får se, det beror på hur snabbt han anpassar sig.. det beror lite på honom.

      Radera