söndag 25 mars 2012

Nytt om Capello, Lavezzi och Lukaku


Fabio Capello som slutade att träna det engelska landslaget för drygt sju veckor sedan sägs vilja ha jobbet i Chelsea. Den 66-åriga Italienaren är arbetslös just nu och är tillgänglig. 

En källa säger så här till Daily Mail: "Fabio skulle vara glad om han fick träna ett engelskt lag så länge projektet är intressant. Detta betyder att klubben måste matcha hans ambitioner och ha pengarna för att köpa de spelare han kommer att behöva." 

"Han skulle vilja träna i två år till och sedan kanske spendera tre år för att lära en yngre tränare innan han går i pension."

"Det som hände i det engelska landslaget skulle inte hindra honom från att återvända till England - varför skulle det göra det? Hans resultat med England var bra." 


Det sägs att båda London lagen Tottenham och Chelsea är ute efter Napolis Ezequiel Levezzi och vill signera honom i sommar. Napolis Cavani som också var länkad till Chelsea förut har en klausul vilket kan leda till att Lavezzi som inte har det är en intressantare spelare, då argentinaren också imponerade stort i CL mötena mot Chelsea. Lavezzi ska kosta runt 25 miljoner pund. 


Mirror Football skriver att Romelu Lukaku gärna skulle vilja åka tillbaka till Anderlecht genom lån om han inte får mer speltid på Stamford Bridge. Tidningen menar att anfallaren inte är glad i Chelsea.  

Så här säger Anderlechts tränaren Herman van Holsbeeck: "När Romelu och hans pappa kom hit för att hälsa på, diskuterade vi en comeback till Belgien."

"Det var en fråga vi pratade om." 

"Lukaku måste hitta rätt plats där det kommer bli ok igen." 

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar