fredag 2 december 2011

Newcastle vs Chelsea. Hutchinson skriver på ett nytt kontrakt


Då var det dags för mötet mot Newcastle, och ja, Newcastle ligger faktiskt föra Chelsea på tabellen just nu. Men lyckas vi vinna matchen så kommer vi ta över Newcastles plats och ha två poäng mer än dem. Just nu har Newcastle som har gjort 19 mål sammanlagt denna säsong 26 poäng och ligger på fjärde plats medan Chelsea befinner sig på femte plats och har 25 poäng. Detta är en borta match och matchen ska spelas på St James' Park vilket är Newcastles hemmaplan.

Chelsea som har haft fyra förluster i de sju senaste matcherna, har ingen annan väg än att vinna den här matchen. Varför det är så viktigt att vinna imorgon är just för att komma igång i ligan igen och hamna på den värdefulla fjärde platsen. När ett lag hamnar bland de fyra längst uppe får laget automatiskt mer självförtroende och laget känner sig mer taggad.

Chelsea har inte förlorat i de åtta senaste Premier League matcherna mot Newcastle och har vunnit två gånger i de tre senaste mötena på Newcastles hemmaplan. Däremot har det gått väldigt bra för Newcastle på hemmaplan eftersom de inte har förlorat deras tio senaste matcher på St James' Park sedan den femte mars då Everton vann. Chelsea lyckades inte vinna över Newcastle i en enda match i fjol.

Sist Chelsea mötte The Toons på St James' Park slutade matchen oavgjort:


Mötet mot Newcastle på Stamford Bridge förra säsongen slutade också oavgjort. Chelseas mål gjordes av Ivanovic och Alex medan Gutiérrez och Taylor nätade för bortalaget. Det tredje mötet mot The Toons i fjol spelades också på SW6, men den matchen var en Cup match, och Chelsea förlorade med 3-4.

Dessa två lag har sammanlagt mötts 149 gånger, och Chelsea har vunnit 62 gånger medan Newcastle har vunnit 48 gånger. Av alla dessa 149 matcher har de mötts 66 gånger på St James' Park. Där har Chelsea bara vunnit 15 gånger medan Newcatle har vunnit 34 gånger.

Så här har det gått för Newcastle i deras sex senaste matcher:


André Villas-Boas hoppas på att Chelsea ska få tillbaka glöden mot Newcastle och vinna matchen på lördag. Fastän det gick så bra mot Wolves i Chelseas förra Premier League match så gick något fel mot Liverpool i Carling Cup, men nu hoppas Villas-Boas på att få se förbättringar på St James' Park.


Villas-Boas meddelar alltså att Josh McEachran och Michael Essien är de två spelarna i Chelseas trupp som inte kommer att kunna spela mot Newcastle. Notera också att det är viktigt att Frank Lampard och David Luiz inte blir varnade med gult kort imorgon eftersom båda redan har tre gula kort, och om det blir ett till kort kommer de missa matchen mot Manchester City.

"Vi hade en stor match mot Liverpool och nu måste vi komma tillbaka till den vinnande vägen mot ett topp lag i en svår  match."- sa Villas-Boas.

"Det finns alltid en känsla av stolthet i vad man försöker att uppnå, även om man förlorar. Man måste ställa upp laget för att försöka vinna matchen, och det är något som alltid kommer göra oss stolta, och när resultatet kommer så kommer vi bli ännu stoltare."- förklarar tränaren.

"Det är viktigt att man spelar attraktiv fotboll, fotboll som gör fansen nöjda vilket är det viktigaste. Sedan finns det olika saker som att bygga upp från backlinjen och uppåt, öppna upp ytor, rotationen i mittfältarnas rörelsen, anfallarnas jobb mellan linjerna, alla typer av tråkiga saker!"

"Vi försöker att utveckla en hel del spelare i Nummer 6 positionen, och det är därför ni har fått se Romeu mer inblandad."

                                                          ***


Försvararen Sam Hutchinson har signerat ett nytt ett och ett halvårs kontrakt med Chelsea. Den 22-åriga Hutchinson har spelat sju gånger för reservlaget efter att ha frisknat till från hans knäskada som han fick i augusti 2010.

"Det är goda nyheter, jag har signerat ett nytt kontrakt."-säger Hutchinson.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Så jävla glad! Helt jävla underbart att Drogba nätade men mindre underbart att Lampard inte fick göra mål /;! Aja det är bara att gå vidare för nu slutade matchen! 3-0! Stort grattis vännen! Nu vinner ni över Valencia nästa vecka annars tar jag flyget ner till Englad och slår Villas-Boas! Haha nej men Chelsea måste vidare! Grattis ännu en gång vännen! Trodde faktiskt dagens match skulle sluta oavgjort precis som Manchester United- Newcastle förra veckan men thank god att jag hade fel! Njut av vinsten nu det är ni fan värda! Pussssss och kram! Håll tummarna för Roma imorgon! Haha kram!

    SvaraRadera
  2. Man tackaaaaar Hoda! :D Hahaha, ta med mig om vi förlorar mot Valencia, vilket jag tror inte kommer hända ;) Jag håller tummarna för Roma gumman!

    PUSS OCH KRAM KÄRA DU!

    SvaraRadera