lördag 17 september 2011

Villas-Boas tror att Chelsea kommer kunna prestera bra mot United. Chelsea lånar ut Delac.


På söndag är det dags för stormötet på Old Trafford där Chelsea ska möta Fergusons Manchester United. En vinst över United skulle vara ett mycket positivt tecken för Chelsea, men Villas-Boas menar att man inte kan säga vilket lag som kommer vinna titeln efter det här mötet. Däremot är Villas-Boas säker på att hans Chelsea kommer prestera bra efter att laget har bevisat det i de andra matcherna.

"Vi är säkra över det vi har gjort hittills."- säger Villas-Boas som samtidigt förklarar att det skulle vara bäst om Chelsea hade vunnit alla deras matcher i Premier League, och då syftar han på Stoke matchen.

"Detta är vår femte match den här säsongen. Jag tycker att det skulle vart om folk skulle döma en manager efter bara fem matcher."-säger 33-åringen.

"Vi har lyckats få en stark start i Premier League. Den här matchen kommer i god tid eftersom båda laget är motiverade och känner sig starka."- säger Villas-Boas som tror att matchen kommer innehålla en massa känslor med ett högintensivt spel.

"Det som kommer ut från den matchen kommer inte betyda något. Det kanske kommer påverka motivationen för det laget som vinner eller om det blir oavgjort."- förklarade bossen.

"Vi får se, vi är självsäkra efter en bra start i CL och vi vet att matchen är en stor utmaning, men förhoppningsvis ska varje spelare i truppen kunna hjälpa till för att spela fram tre poäng på Old Trafford."

Det har meddelats att Chelsea troligen kommer besöka Old Trafford utan Didier Drogba, men att det inte blir någon Michael Essien med i truppen är helt klart. Villas-Boas har också sagt att Thurnbull är med i truppen men att Hilario kanske inte kommer åka med till Manchester på grund av en liten skada.

"Det känns bra att alla är i form." -säger Villas-Boas som även förklarar nackdelen med att alla är friska, och nackdelen är ju att han måste rotera om laget så att han kan låta alla duktiga spelare få spela, han vill ju direkt inte bänka Chelseas fantastiska spelare.

                                                          ***                                                             ***


Chelsea har bestämt sig för att låna ut den 19-åriga målvakten Matej Delac till SK Dynamo Ceske Budejovice tills slutet av säsongen.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar