tisdag 20 september 2011

Se Fergusons offside reaktion. Petr Cech är stolt över att Chelsea aldrig gav upp. Cole kommer undan avstäningarna.


Drömmen om att vinna på Old Trafford blev aldrig sann. Drömmen om att Villas-Boas skulle skaka om Ferguson blev inte heller sann. Drömmen om att ta hem tre poäng blev aldrig sann, men drömmen om att Chelsea skulle spela en bra match och åka hem som hjältar blev sann. Chelsea klev in på planen med mycket självförtroende och visade vad de går för. Vi går för styrka, tro, och en massa fantastiska färdigheter.

Ibland kan olika situationer göra så att man tror negativt om ett lag som spelar bra, så som när United gjorde deras två offside mål, då tänkte man genast att United var det bättre laget och utklassade Chelsea på plats. Men så var det ju inte, det vet ju vi, och det vet de också.

En rolig scen jag alltid kommer minnas är när alla började fira efter Nanis mål, men inte Ferguson, och nu skulle han nog säga att han inte firade eftersom målet var så fint och han blev jätte förvånad, men vet ni vad jag tror? Jag tror att Ferguson såg att det var offside och tänkte att det inte är någon idé att börja fira innan domaren dömer bort målet. Jag har sett Ferguson fira efter andra fantastiska mål, men jag har aldrig sett Ferguson sitta så där tyst efter Nanis mål.

Kolla från 1:57 för att se Fergusons, that was offside innit? reaktion, och inte som kommentatorn säger: and Fergie can barely believe what he see. Efter en ganska så orättvis match tycker Petr Cech att Chelsea kan trösta sig själva efter andra halvleken då Chelsea inte gav upp, utan kom tillbaka till matchen med samma vilja och försökte att göra mål. Det var i andra halvlek som Fernando Torres nätade för Chelsea, och efter Fernandos mål hade The Blues en massa chanser, men bollen ville aldrig in. 


"Man kan aldrig säga om det är rättvist eller inte, men de gjorde tre mål och vi gjorde ett mål. De är effektiva när det gäller att göra mål och det var därför de vann, men vi kan vara nöja med vår reaktion från andra halvlek."- säger målvakten Petr Cech. 

"Att ligga under med 3-0 är aldrig lätt, men vi kom tillbaka, gjorde ett mål och skapade chanser, och ett 3-2 resultat skulle vart ett spännande resultat efter matchen, men detta är tecken på att vi inte tog våra chanser."-förklarar Cech. 

Efter förlusten mot United ligger nu Chelsea fem poäng efter Red Devils, men Cech anser att detta inte är något större problem nu när alla ändå koncentrerar sig på City och United.

"Vi bryr oss inte om vad folk koncentrerar sig på. Vi gör vårt jobb, försöker att göra vårt bästa och vi kommer att fortsätta med det."- sa Petr. 

Målvakten passade också på att kommentera hans lagkamrater:

"Juan är väldigt intelligent i hans rörelsen. Du kan alltid hitta honom mellan ytor och linjer. Han köptes till Chelsea på grund av hans tekniska förmåga och kompetens. Han är en annorlunda winger än vad vi hade i Chelsea innan."

"Torres gjorde ett jätte fin mål och fick andra möjligheter. Det alla måste komma ihåg är bara hur bra han spelade under hela matchen och det fantastiska målet han gjorde. Han skapade mycket och hans rörelser var där. Du kan se det. Jag är inte orolig över honom. Han kommer göra många mål.

                                                            ***


Kommer ni ihåg att Ashley Cole tacklade Hernandez väldigt fult? FA ska alltså inte gå vidare med detta, och detta betyder att Cole inte får någon avstängning i de kommande matcherna. Klart de är lite mildare mot oss nu efter offside målen, eller vad säger? ;)

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar