måndag 1 augusti 2011

Hiddink pratar om Chelsea. Nytt om Modric och Sturridge. Gourlay pratar om att låna ut spelare. Intervju med Lampard. Forlan skulle hellre vilja se Aguero i Chelsea.


Ramadan Kareem allihop! Det är så att muslimernas fastemånad har börjat, och just därför vill jag önska er alla en härlig månad. Lycka till med fastan!

Och nu, över till fotboll. Igår meddelades det att spelarna skulle anlända till London på söndag morgon, så detta betyder alltså att de redan är framme, och har två dagar ledigt, och just därför finns det inget nytt om självaste laget. Däremot har vi andra nyheter, och en av nyheterna är att Hiddink har uppmanat Abramovich om att ta ett "blad" ur Manchester Uniteds "bok" och ta med ledande stabilitet till Stamford Bridge.


"Manchester Untied är ett exempel som visar att olika lag behöver stabilitet."-säger Hiddink.

"Det är vad Chelsea behöver. Jag har sagt detta till Roman, och jag tror de är övertygade om det."- förklarar holländaren.

Guus Hiddink som var starkt länkad till Chelsea efter att Carlo Ancelotti lämnade Chelsea, menar att den nya bossen Villas-Boas bör få sin tid för att kunna bygga upp laget. Hiddink tror också att Villas-Boas ålder inte spelar någon roll alls, utan att han kommer klara av jobbet väldigt bra. Det som egentligen spelar roll är hur tränaren behandlar sina spelare, och vilken kvalité han har, förklarar Hiddink.

"Det är ung ålder för att vara en Chelsea manager, men i Porto bevisade han att han är bra."- säger Guus.

"Åldern behöver inte betyda att spelarna betraktar honom som en bror. Om de känner att han är okomplicerad och har integritet kommer allt bli bra."- säger Hiddink tillslut.


Källor uppger att Roman Abramovich ska lansera hans tredje bud för Luka Modric denna vecka. Nu när Chelsea är klara med deras försäsong i Asien ska Villas-Boas, Abramovich och Gourlay äntligen sätta sig ner och prata om allt som behövs göra i klubben.

"Jag tycker inte om att prata om spelare från andra klubbar, men det är något vi ska titta på under veckan."- sa Gourlay.

Fastän Chelsea har haft försäsongen i Asien betyder det inte att de inte har kunnat vara aktiva inom det området.

"Vi har alltid kommunikation med våra grabbar i London."- förklarade Ron.

Harry Redknapp som måste sälja innan han kan köpa in och bygga upp laget, insisterade att Mordic har varit sjuk.

"Luka mådde inte bra. Han kom hit igår, och han mådde inte bra. Han gick till doktorn och det visades sig att han hade sår på baksidan av halsen."-säger Tottenhams tränare.

Redknapp meddelar också att läkaren ringde och förklarade att Modric inte kan spela just nu.


Daniel Sturridge som spenderade förra säsongen i Bolton, kan kanske var på väg dit igen nu när Coyle gärna vill välkomna honom i truppen igen, men Football Mirror skriver att Villas-Boas inte kommer låna ut anfallaren, utan låta honom vara kvar i Chelsea.


Sky Sport news rapporterar att Chelsea troligen kommer låna ut en eller två unga spelare innan säsongen startar igång igen. Chelseas vd Ron Gourlay har inte sagt att någon spelare är till salu, men däremot avslöjade han att några unga spelare kanske var på väg att lånas ut.

Gourlay skulle inte bli överraskad om det fanns oilka lag som är intresserade av Chelseas unga talanger, och under de närmaste dagarna ska Ron se till att prata med Villas-Boas angående detta.


"Nyckeln här är att vi har en stor och stark trupp."-sa Gourlay.

"Jag skulle bli mycket besviken om klubbarna inte kom och tittade på våra spelare."- förklarade vd:n.

Ron förklarar att de förmodligen kommer titta på en eller två spelare som kanske borde lånas ut för utveckling, och som behöver flera matcher.Frank Lampard förklarar att han hade läst om att Villas-Boas måste vinna spelarnas respekt, men mittfältaren förklarar att det inte är så inom fotbollen.

"Du vill imponera. Jag vill imponera på honom, precis som jag skulle vilja göra det när jag var 22 år gammal fastän jag är 33 år gammal nu. Så enkelt är det."-förklarar Frank Lampard.

Mittfältaren säger att varje individ vill imponera på Villas-Boas eftersom han är tränaren, och därför är det även väldigt viktigt att visa respekt, så det är inte alls sant att bossen måste vinna spelarnas respekt för att allt ska flyta på. Respekten kommer alltid att finnas där, vare sig tränaren är ung eller gammal.

Lampard som alltså är tillbaka från Hong Kong, berättar att han tycker att Chelsea har förbättrats mycket sedan de först åkte till Malaysia. För varje match som de har spelat, så har de förbättrats en aning som en hel grupp tillsammans med spelarna och personalen.

"Det finns fortfarande mer arbete att göra innan säsongen börjar, men jag tycker att det har varit en mycket positiv resa."-förklarar Chelseas nummer 8.

Chelseas nummer 8 har upplevt två viktiga områden under resan, och det är att han känner att AVB har kunnat bedöma spelarna bättre, och att spelarna har lyckats vänja sig vid AVB:s coaching.

"Jag tror att det finns en fräschhet i truppen, hos spelarna som inte visste om de skulle stanna kvar, hos spelare som har varit utlånade och hos de unga spelarna som börjar få en blick över det hela."- säger mittfältaren.

Lampard anser att Chelsea har en mycket stark trupp just nu, och är säker på att Villas-Boas kommer göra den ännu starkare, vilket kommer göra spelarna väldigt glada. I den mycket starka gruppen som Lampard pratar om, hittar vi även 18-åriga Josh McEachran. Frank Lampard som spelar i samma position som 18-åringen, passade på att hylla Josh efter resan:

"Han är verkligen mogen för sin ålder. Han kan dock inte upplevas som lika gammal som mig, men jag är nog mer omogen än honom på ett sätt. Han liksom döljer sin ålder."-säger Frank Lampard.


Diego Forlan tror att hans före detta lagkamrat Aguero som just nu befinner sig i Manchester City, skulle passat in mycket bra i Chelsea. Aguero signerade ett kontrakt med City förra veckan efter att City betalade 38 miljoner pund.

Forlan önskar all lycka till Aguero, men däremot tror han att Aguero skulle lyckats bättre om han hamnade på Stamford Bridge än på Etihad Stadium.

"Det var inte någon överraskning att få se honom lämna, men jag trodde att han skulle flytta till ett annat lag. Chelseas spel och lag är mer passande för honom." -sa före detta Manchester United anfallaren till The People.

Diego som är United fan förklarar att det kändes tungt efter att hans före detta lagkamrat valde Uniteds rivaler, City.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar