torsdag 26 maj 2011

Ny säsong, nya rykten, del 4


Daily Mirror har uppdaterat angående Kevin De Bruyne och tidningen skriver att Chelsea är villiga att lägga ett bud på 12 miljoner pund till Racing Genk, och det ska klubben göra innan eller under nästa månad. Innan hade Metro skrivit att Chelsea var beredda på att betala fem miljoner pund för den 19-åriga wingern, men detta var alltså ett rykte sen förut. 


Sedan har Daily Mirror även uppdaterat om Anderlechts Romenlu Lukaku, och de skriver att The Blues är villiga att betala 22 miljoner pund för anfallaren. Metro hade tidigare skrivit att Chelsea ville ha anfallaren för 15 miljoner pund, men nu har det uppdaterats, och nu är det 22 miljoner pund, och det verkar som att Chelsea seriöst försöker att köpa in anfallaren.


Sergio Aguero är också ett namn som har länkats till Chelsea på sistone, nu när han har avslöjat att han lämnar Atletico Madrid. Storklubbar så som Chelsea, Real Madrid, Liverpool och Manchester City har visat intresse, och i The Sun uppges det att dessa lag är villiga att betala 40 miljoner pund för den argentinska anfallaren. Det står även att Tottenham också är ett lag där 22-åringen har länkats till, men dock har ryktet inte uppdaterats mer.


Fastän Drogbas agent har meddelat att Drogba inte lämnar Chelsea så fortsätter ändå ryktena. Nu står det att Galatasaray utmanar Tottenham, och hoppas på att kunna locka fram anfallaren till Turkiet, skriver Daily Mirror.


News Of The World skriver att Chelsea är redo att utmana Manchester United då båda lagen är intresserade av att köpa loss Tottenhams Luca Modric. Det är inte bara United och Chelsea som är ute efter mittfältaren utan The people skriver att Roberto Mancini också kan skrivas in på listan. Mittfältaren har även länkats till Italien, då det sägs att Inter också är intresserade.


The Sun uppger att Bundesliga har fastnat för Chelsea försvararen Jeffrey Bruma som just nu är utlånad till Leicester City. Hamburg skulle gärna vilja ha holländaren i truppen inför nästa säsong.


Manuel Pellegrinis agent dementerar en eventuell flytt från Malaga, men rykten säger att Chelsea är intresserade av att låta succé tränaren få ta över tränarrollen i Chelsea. 57-årige Pellegrini sägs trivas i Malaga.


Nu är det inte lika säkert om Villas Boas stannar i Porto, efter att Portos president Pinto Da Costa har bekräftat  att managerns utköpsklausul ligger på 15 miljoner euro. Villas Boas har fortfarande två år kvar på hans kontrakt och Pinto tror inte att André ändrar sig och lämnar Porto då han har uttalat att han vill stanna kvar i klubben.


Marseilles sportchef José Anigo anser att det Didier Deschamps bör stanna kvar i Frankrike nu när flera klubbar rycker i tränaren. I Tele Radio Stereo har Didiers tidigare lagkamrat sagt att Deschamps har varit i kontakt med de nya ledarna i Roma, men nu uppger Sky Sport att Chelsea också vill välkomna tränaren.

/ Rukksar

7 kommentarer:

 1. Romenlu Lukaku är 99 % klar för chelsea :)vi köpte redan en del av honom förra sommaren. Det är därför ingen annan klubb har hört av sig för att de vet att han kommer skriva på för chelsea. Han kände sig inte redo förra sommaren. Jag tycker att detta är en riktigt intressant spelare, de kallar han den nya Drogba. Han passar perfekt in i PL då han är väldigt stark och målfarlig och han är väldigt ung. Vad tror du?

  SvaraRadera
 2. Blir väldigt förvånad om inte Kevin De Bruyne och Romelu Lukaku inte kommer till Stamford Bridge i sommar.

  Sen är det inte omöjligt att vi får se Neymar oxå.

  SvaraRadera
 3. Ja precis, han ville ju utvecklas mer. Men jag tycker han är grymt bra spelare faktistk, han är mycket stark och detta använder han vid mitten av planen då han oftast gör mål därifrån, han kan alltså lätt ta sig igenom motståndarna. Sedan är han en snabb spelare som tar emot ljupledspassningarna väldigt fint. Han tänker också väldigt snabbt, och detta kan man se då han gör väldigt kvicka mål. oftast blir det alltid fel när spelarna tänker för länge innan de ska göra mål, men detta är något han inte har problem med. Sedan är jag impad av hans ålder!

  SvaraRadera
 4. - Är nästan 100% på att Lukaku kommer spela i Chelsea! Är däremot 50/50 angående Modric men det hade varit kul att se honom i The Blues! Agüero kommer säkert hamna i Real Madrid! Eller vad säger du? Haha! Tycker det är så kul att alla klubbar är ute efter Drogba men det är precis som du säger han kommer inte gå någonstans! Kram!

  SvaraRadera
 5. Tror precis som dig, tror att vi kommer få se Lukaku! Modric, nja. Aguero, njaa. OM Abramovic är smart så ska han låta Drogba stanna kvar i Chelsea!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Aguero säger själv att han int går till Madrid.. för att de e typ moståndar lag elr va nu Fotboll landet kallar det... City sska han definitivt inte gå... Liverpool, har redan topp anfallare och de passar perfekt när dom kör med 4-4-2. Så ja tror han kmr till Chelsea :) hoppas jag... men vi har ju redan fullt med bra o unga anfallare? Sturidge, kakuta, Torres? bara om han kmr igång... och dom andra anfallarna som är utlånade till andra ligor. så ja tror dräcker men aja Aguero är ngn spelare som alla vill ha så helst vill ja se han i Chelsea :), Modric? redknapp säger själv att han int släpper Modric så de 10% att han kmr 90% stannar.
  Cech
  Ivanociv/Ajaxback -Luiz-Bruma-Bertand/Cole
  Ramires-Essien/John obi mikel
  Mcerchan-Kakuta
  Lukaku-Torres-Sturidge

  SvaraRadera
 7. Håller med "MEREI", är ganska säker på att Lukaku tillslut hamnar i Chelsea. Resten är jag dock osäker på, Aguero går nog inte till England, men den som lever får se..

  SvaraRadera