torsdag 12 maj 2011

Ny säsong, nya rykten, del 3


Det snackas om Christian Eriksen från Ajax. Många lade märke till den unga dansken då Danmark mötte England nyligen, där han utförde ett bra jobb som mittfältare. Daily Mirror har skrivit att Chelsea, Liverpool, Milan och Barcelona är intresserade av 19-åringen vars kontrakt går ut i sommar med Ajax. Det är inte bara Eriksen från Ajax som Chelsea är intresserade av, utan även hans lagkamrat Van der Wiel.


Enligt Daily Mirror vill Jose Mourinho ha Frank Lampard i Real Madrid genom att låta Chelsea få Kaká. Daily Mirror har även skrivit att Chelsea är villiga om att lägga en "multi-miljon pund" bud på Kaká under sommaren. Kakás mamma har skrivit i Twitter att familj kommer till London nästa säsong. Milan har också varit ett alternativ för mittfältaren, och Kaká har ett kontrakt med Real Madrid tills 2015.


Chelseas Jack Cork som just nu är utlånad till Burnley sägs vara på väg att köpas av Burnley skriver The Sun. Även West Ham har varit ett alternativ men just nu ser det ut som att Burnley är det laget som ligger närmast.


Mourinho har inte bara fastnat för Lampard utan även för Chelseas Didier Drogba.  Daily Star skriver att Mourinho vill erbjuda 10 miljoner pund för anfallaren. Sky Sports har däremot skrivit att Manchester City är det närmare laget. Enligt denna källa vill Chelsea erbjuda City 30 miljoner pund för Tevez samt att de får Drogba på köpet. Däremot har Drogbas agent sagt att detta inte är sant. 


Enligt Metro sägs Chelsea vara intresserade av Demba Ba, samtidigt som Spurs och Blackburn också är intresserade av att låta honom få signera ett kontrakt. 


Enligt Gazzetta dello sport kommer Carlo Ancelotti inte återvända till Italien efter säsongens avslut fastän hans jobb i Chelsea ligger löst. Managern själv har uttalat att han inte vill prata om hans framtid men att han är säker på att han inte kommer träna något lag i Italien, och att han vill stanna kvar i England. 


Silvio Berlusconi har lovar Milan att satsa stort inför nästa säsong, och nu skriver Tuttosport att det italienska laget är ute efter Michael Essien. Milan sägs vilja stärka mittfältet en aning på grund av att Pirlo, Seedorf och Ambrosinis kontrat snart är slut, och ännu är det inte klart om det blir förlängningar. Massimilioano Allegri anser att Essien skulle vara en perfekt spelare för Milan. Essiens har ett kontrakt med Chelsea till 2015, och Essiens agent Fabien Piveteau har sagt att det inte finns någon sanning i det här ryktet. 


Enligt The Sun har Chelsea visat intresse för Douglas Costa. Mittfältaren befinner sig  i Shakhtar Donetsk, och klubbar som Manchester city och Manchester United har också visat intresse.

/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. 10 miljoner pund för Drogba!?!? Trodde först det skulle stå 100 men 10!?!?! Förolämpning på hög nivå.

  Nej Abramovich lägg 400 mkr på Kaká så vi får lite spjutspets på mitten.

  Gött att Essien stannar! Världens absolut bästa defensiva mittfältare.

  Demba ba? Varför då? Har vi inte tillräckligt med anfallare?

  SvaraRadera
 2. Yes det där var en STOR förolämpning.. 10 mille för Drogba? Han måste ju skämta?!

  Tror starkt på att Essien stannar kvar :)

  Vet inte varför just Demba ba! haha :P

  SvaraRadera
 3. Kaka!?! NEEEEJ!! Flopp ala floppo!

  Ba har imponerat stort i West Ham men inte ska han få stå ivägen för Sturridge..

  Sen tycker jag Eriksen är intressant. Skulle vara skoj med en skandinav i Chelsea =) Douglas Costa är riktigt grym, han är en av många intressanta spelare i Shaktar!

  SvaraRadera
 4. Eriksen har jag velat se i Chelsea ett tag! Han är riktig grym, och han lyckas alltid skapa bra chanser.

  Är också tveksam när det gäller kaka!

  Hellre Sturride än Demba ba! Tror chelsea kan hitta duktigare spelare än Demba ba ..

  SvaraRadera