lördag 30 april 2011

Enligt agenten stannar Didier Drogba kvar i Chelsea


Igår kommenterade en av mina läsare om en artikel i Sky Sports där det står om att Drogba stannar kvar i Chelsea. Drogbas agent, Thierno Seydi, har enligt Sky Sports sagt att Drogba inte ska någonstans.

" Många har pratat om Drogbas flytt. Han stannar i klubben, som han känner väldigt väl." - Seydi

Enligt denna artikel stannar alltså Drogba kvar i Chelsea vilket jag tycker är helt rätt. Jag vet att han inte har lyckats prestera lika bra som förra säsongen, men anfallaren har inte varit frisk hela säsongen, och detta har gjort så att hans form inte har varit lika bra som förra säsongen då Drogba hade hans bästa säsong i hans karriär. Många har inte tagit malarian som något seriöst, men man brukar oftast prata om att det tar tid innan en spelare kommer igång efter en skada, så hur lång tid tror ni det tar för en person som haft malaria att återhämta sig? Jag skulle kunna tro att det tar längre tid. Under malaria tiden var Drogba inte den typen av spelare som valde att vila eller skippa matcherna, utan fastän han inte mådde bra såg han ändå till att försöka att prestera, och det kallar jag för vilja, vilja för laget, vilja för att vinna och vilja för att försöka göra oss nöjda, men ett under den tiden glömde många bort malarian.

Nu efter ett tag har Drogba börjat att komma i form igen, eller han har snarare gjort det, och detta är ett tecken på att han har blivit frisk. Vi ser en Drogba som gör mål och gör fina assister. Han är aktiv, ser till att hjälpa till lite överallt och finns alltid på rätt plats när hans lag kamrater behöver honom. Drogba som vann skytteligan förra säsongen har bara lyckats göra 12 mål den här säsongen, men om ivorianen skulle ha varit helt frisk skulle han säkerligen kunna göra fler mål än och utmana Berbatov som leder med 21 mål.

Just nu är Drogba en viktig spelare i Chelsea. Just nu har Drogba en mycket viktig roll i anfallet, och denna anfallare har åtminstone en till säsong kvar för att kunna prestera på lika hög nivå, och därför tycker jag att vi ska ha kvar honom och låta honom prestera nästa säsong. Vi måste tro på honom, och visa support.

/ Rukksar

3 kommentarer:

 1. - JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 2-1!

  SvaraRadera
 2. Härligt med seger!!! :D

  Inget av målen borde godkänts men jag kan inte bry mig mindre!! ;)

  SvaraRadera
 3. RIKTIGT NICE MED VINST!!! :D

  SvaraRadera