måndag 21 mars 2011

"Vi kommer att kämpa för varje poäng" - Michael Essien


Vilken viktig vinst vi fick se igår! Nu ligger vi på en efterlängtad och en mycket viktig tredje plats vilket nu även har väckt mer vilja för en andra plats. Jag ska vara helt ärlig nu, jag tror faktiskt inte att vi kan vinna ligan i år, Ferguson har varit för stark den här säsongen, men en andra plats skulle inte vara illa eller hur? Från 5:e plats till 2:a plats skulle vara en grym up rising! Det känns så härligt efter varje match som Chelsea vinner, man känner sig glad och pigg nästa dag när man vet att ens bästa lag vann igår. Jag hoppas vi Chelsea fans får känna samma känsla efter varje match framöver. Nu är The Blues igång igen, och nu är det återigen svårt att stoppa lejonen!

Såhär uttalade man of the match efter vinsten :


Engelskan har ännu inte fixat sig helt, men spel formen är bra fixad, och det ska vi vara stolta över. Det var fantastiskt att få se han näta igen, och ännu en gång gör han det helt plötsligt när man minst anar det. Jag förstod inte att det var han som hade gjort målet först, så jag satt verkligen och frågade alla, hallå hallå hallå vem gjorde målet? och firade utan att jag visste vem det var som hade nätat. Det enda jag visste var att jag nyss hade sett ett vackert mål och att Chelsea var nära på att vinna tre viktiga poäng. Jag gillade verkligen matchen igår, den var underhållande, spännande och det bjöds på ett fint spel från Chelsea.


Kalou och både Essien ska vara väldigt stolta. De kämpade och försökte för laget oerhört mycket. Jag tyckte det var bra att Kalou startade från elvan, och jag hade velat se han mot Köpenhamn också. Jag visste att Kalou hade glöden, och att han behövde en match för att visa upp sig. Jag hade tidigare nämnt om att jag önskade om att få se spelare så som Luiz och Ramires innan, och det tror jag alla faktiskt har gjort. Man känner ny energi från nya spelare som är unga och vill visa upp sig.

" Vi behöver sådana spelare i Chelsea, och nu har de kommit, och de jobbar jätte bra." - Essien


Även Ancelotti är väldigt positiv efter matchen, och han hade ju innan sagt att han inte ville se City kontra, och det tycker jag han lyckades att stoppa mycket bra. 


Sedan har vi också reservlaget som lyckades vinna med 1-0 över Wigan efter Billy Cliffords mål. Lär mer om matchen här.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. Superbra blogg du har!!

    Hur tror du det går för Chelsea i CL och PL om du följer hjärnan och inte hjärtat? =)

    SvaraRadera
  2. tack! :D

    Jag tror inte att vi vinner ligan, men en andra plats skulle inte vara omöjligt :) Och eftersom vi vann över United senast så tror jag faktiskt att vi kan slå ut dem från CL den här gången och gå vidare. Jag tror att det finns en stor chans till final :) Chelsea är i god form nu! Vad tror du själv?

    SvaraRadera