tisdag 29 mars 2011

Större trupp under dagens träning

Nu är vissa av våra spelare som var borta för några dagar back on track igen! Truppen börjar fyllas på med spelarna som representerade deras länder för kval och vänskaps matcher. Capello beslöt sig för att inte ha med tre Chelsea spelare i vänskapsmatchen mot Ghana, så vi har alltså Lampard, Terry och Cole tillbaka. Dessa tre spelare var inte dem enda som syntes till under dagens träning på Cobham, utan man fick även se Ramires och Luiz träna för fullt med resten av laget. Laget har redan börjat förbereda sig inför mötet mot Stoke denna helg.

Tre av våra yngre spelare deltog under en vänskapsmatch i Englands U-21:a mot Island. Ryan Bertrand fick rollen som kapten, och Jack Cork och Josh McEachran fick båda starta från startelvan på mittfältet. En tidigt ledning för engelsmännen  kom genom Nathan Delfouneso som spelar för Burnley just nu precis som Cork som är utlånad från Chelsea. Chelseas McEachran var oerhört nära på att näta efter Delfounesos mål precis innan halvlek, men istället för att låta England fira för ett till mål passade Island på att göra mål innan domaren blåste i pipan.

Under andra halvlek lyckades inte England göra flera mål, utan förlorade istället matchen när Island gjorde deras andra mål via hörna. Cork kunde inte delta under hela matchen på grund av illamående, McEachran byttes ut i den 83:e minuten och Bertrand byttes ut i den 74:e minuten. Cork som inte mådde bra fick åka till sjukhuset, men idag meddelades det att han mår bra och kommer skrivas ut från sjukhuset.

England U-17 hade också match under veckan då de mötte Belgien. Chelseas Nathaniel Chalobah deltog under matchen, och England lyckades besegra Beligen med 2-1. Nu behöver England vinna över Spanien på torsdag för att kunna vinna gruppen.

Och en sista nyhet är att två Premier League matcher har flyttats fram. Mötet mot United kommer nu spelas söndagen 8:e maj, och Newcastle på söndag den 15:e maj.