måndag 28 mars 2011

David Luiz och Lampard är två av månadens bästa spelare i Premier League


Yes, ni läser rätt, Lampard och Luiz har blivit månadens bästa spelare i Premier League denna månad, och det förtjänar de verkligen, tycker jag! Lampard är en spelare som man alltid  finns där och hjälper till laget oerhört mycket fastän man kanske inte alltid lägger märke till det. Dessutom har han lyckats prestera mycket bra fastän han har varit skadad en hel del. Det var Lampard som gjorde andra målet mot United, och dessutom gjorde han även mål mot Blackpool. Vår nummer åtta har lyckats komma i bra form under de senaste matcherna. Och Luiz behöver man ju inte ens kommentera, ni vet vad han har visat! Han har lyckats göra två mål sen han kom från Benfica, och det är mot två storlag, United och City. Jag vill inte att vi bara ska tänka på att han har gjort mål, utan försvararen har lyckats göra sitt jobb oerhört bra på hans position och hjälpt till laget genom alla möjliga sätt. 
David Luiz har lyckats imponerat på många under senaste tid, och en av dem är Michael Essien. Essien berättar att han hoppas på att Luiz kör samma stil nu framöver och fortsätter i samma bana. Innan David signerade för Chelsea visste faktiskt Essien inte så mycket om Luiz, eller rättare sagt, han visste inte ens vem det var, men nu är han glad över att han vet vem den fantastiska spelaren är. Essien förklarar att Luiz är en oerhört rolig kille som är trevlig och spelar mycket bra fotboll!
Vi får hoppas på precis samma sak som Essien också hoppas på, men däremot ska vi inte bara vänta på att han ska göra mål, utan egentligen är det faktiskt inte hans uppgift, så bli inte besvikna om han inte gör mål på ett tag. Det viktigaste är att han presterar bra som en försvarare och utför hans uppgifter, och målen som han har lyckats göra är bara något extra. Jag är oerhört nöjd med honom, verkligen! Det tog inte alls tid innan han blev en favorit! 
Dessa är andra spelare som också blev månadens spelare:

Damien Duff (Fulham)
David Luiz (Chelsea)
Dirk Kuyt (Liverpool)
Frank Lampard (Chelsea)
Jack Wilshere (Arsenal)
Javier Hernandez (Manchester United)
Luis Suarez (Liverpool)
Micah Richards (Man City)
Scott Parker (West Ham)
Wayne Rooney (Manchester United)
                                                        
                                                         ***
Igår vann John Mikel Obis Nigeria med 4-0 hemma mot Etiopien, och det tog mindre en en minut innan hemmalaget gjorde deras första mål! Mikel deltog under hela matchen, och dessutom hade han en viktig roll när 3-0 målet gjordes. Nu ligger Nigeria på första plats i deras grupp. Ramires och Luiz behövde inte åka lika långt för att representera Brasilien då de bara åkte till norra London där de mötte Skottland. Detta var en vänskapsmatch och Brasilien lyckades vinna med 2-0. Ramires fick spela hela 90 minuter, men Luiz satt däremot bänkad. Båda målen för Brasilien gjordes av Neymar. Milan Lalkovic representerade Slovakien i U-21 då de vann med 3-2 mot Finland, och detta var också en vänskapsmatch.
/ Rukksar

1 kommentar:

  1. Våran Luiz borde vinna! Parker är nog största konkurrenten.

    SvaraRadera