torsdag 3 mars 2011

Semifinal för Chelseas yngre hjältar


Ännu en vinst för Chelseas yngre hjältar i FA youth cup! Laget vann med 2-1 mot Watford på Stamford Bridge, och det här betyder att de nu går vidare till semifinal. Devny och Clifford såg till att göra mål för Chelsea, men resultatet kunde även bli 3-1 om inte Lalkovic sköt över målet när Chelsea fick straffspark. Kul att det går bra för reservlaget! Semifinalen kommer att spelas mot Liverpool eller Manchester United.

Bossen Drummy tyckte att grabbarna gjorde ett bra jobb fastän det var en svår match. Han förklarar att laget lyckades skapa många chanser och snabbhet vilket ledde till en rättvis vinst. Mål göraren Billy Clifford har vi även sett i Ancelottis trupp, och Drummy förklarar att det är en spelare som älskar att vara på plan, jobbar hårt och gör allt som ska göras under träningen. Drummy kommenterade även Devny som gjorde första målet för Chelsea och berättar att han verkligen förtjänar målet efter det hårda jobbet han utförde. Slutligen förklarade bossen att han verkligen uppskattar att A-laget visar support både under matcherna och under träningarna.


Nu över till Chelseas A-lag. Som ni vet så har laget viktiga kommande matcher. På måndag är det dags för mötet mot Blackpool borta, och sedan ska laget även möta FC Köpenhamn och Manchester City. Lampard som lyckades göra ett mål mot United hoppas på att Chelsea visar samma glöd och vinner matcherna.

" Om vi inte vinner mot Blackpool så kommet inte United betyda någonting för oss." - förklarar mittfältaren

Lampard tycker att han har sett ny glöd i laget, och han tror att de kan hålla kvar det. Mittfältaren tror alltså på vinst i de kommande matcherna, eftersom att Chelsea har sett mycket bättre ut på sistone. Man kunde se mer styrka, karaktär och det liknade den gamla Chelsea säger Lampard.

" Vinsten var bra för vårt självförtroende." - uttalade Frank tillslut 

Vet ni förresten vem som var på besök idag? Jo, Ranieri som en gång i tiden var en Chelsea tränare, och som nyligen har lämnat Roma.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. Vinner vi mot Blackshit så är vi uppe på tredje plats, alla mina vänner antingen realfans, mufans, arsefans eller barcafans, så jag e den enda på CFC. alla gunners blev så glada efter chelsea-mu. dom sa: "Gunners vinnner liga nu!". Bra att inte MU vinner för då får dom 19 titlar och Liverpool bara 18 :(

    SvaraRadera
  2. Det borde inte vara så svårt att vinna mot dom!
    Hahah samma här Drogba, jag är den enda som hejar på Chelsea bland vännerna, och jaa Arsenal fansen blev ju riktigt glada efter vår vinst! Men Chelsea ska kämpa på och försöka att nå toppen! :) Jag vill hellre att Gunners vinner än United!

    SvaraRadera