måndag 7 februari 2011

" Vi är besvikna" - Ancelotti


Nu ligger The Blues tio poäng från Manchester United, fastän United förlorade deras senaste match mot Wolves. Det gick tyvärr inte som tänkt då Ancelotti placerade Torres bredvid Drogba, utan Liverpools anfall såg till att bygga en riktig stenmur framför Reinas mål. Raul Meireles, som har varit en mycket vass spelare fixade fram tre viktiga poäng för Liverpool som Chelsea också behövde då Chelseas back inte alls var lika stark som Liverpools stenmur. Som supporter förstår jag att andra supportrar också är väldigt besvikna efter resultatet på Stamford Bridge, och det är Ancelotti också.

" Vi är besvikna för att vi hade en bra möjlighet till att minska på poäng skillnaden, men nu är det likadant igen, men vi måste fortsätta att kämpa. Vi har lite möjlighet till att minska på poäng skillnaden men vi måste försöka." - uttalade bossen efter förlusten

Italienaren tycker att Premier League är en svår liga, och varje match är svåra att spela, så därför är det inte omöjligt att Manchester United kan förlora igen. Det skulle vara oerhört bra om de förlorade, men samtidigt vill jag också se Arsenal och Manchester City förlora poäng, eftersom att det är dessa lag vi måste ta oss över först.

" Alla lag kan förlora, det är en fantastisk liga med mycket balans, och nu är matcherna väldigt viktiga för alla lag." - förklarade italienaren

Såhär tyckte Torres efter förlusten:Torres är en spelare som många förväntade sig mer av, men han kunde tyvärr inte visa oss något speciellt, vilket alla Liverpools fans säkert önskade att få se. Ancelotti tycker att anfallaren jobbade bra, men att han hade svårt för att hitta ytor längst fram. Anledning till det tycker Ancelotti är:

1. Liverpool försvarade väldigt bra, de hade tre försvarare i mitten, vilket gjorde så att Chelsea inte hittade någon lösning.

2. Chelsea hade svårt för att spela från försvaret. Försvaret var för slö.

En sak som Ancelotti tycker att Torres måste träna på är att kombinera med andra anfallare, men annars tycker italienaren att han såg att Torres försökte göra något och hade bra rörelser. Det var ju synd att inga av våra anfallare kunde göra mål idag, men dessutom var det synd att domaren Andre Marriner dömde fel efter  Lucas Leivas handboll och den andra situationen då Ivanovic fälldes av Glen Johnson.

" Det var straffspark. " - uttalade Carlo

Tillslut ville även Ancelotti passa på att berömma Liverpools spel vilket de verkligen förtjänar: " Liverpool spelade väldigt bra idag med fantastisk styrka och fantastisk attityd."

Föredetta Liverpool legenden Dalglish som nu är Liverpools tränare uttalade såhär om sitt lag: " Spelarna var fantastiska i deras inställningar till spelet och deras beslutsamhet för att vinna var fantastisk."


/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar