onsdag 2 februari 2011

Nummer 4 till David Luiz


Nu är det bestämt om vilket nummer Luiz ska få, och det blev nummer 4 som Makelele senast hade i Chelsea.Vi får hoppas på att vi ser Luiz med den fina tröjan så snabbt som möjligt i Chelsea, som har lyckats komma tillbaka i god form.
" Alla kan nu se att Chelsea har kommit tillbaka för att spela bra fotboll, kommit tillbaka för att göra mål, kommit tillbaka för att använda våra förmågor på planen." - berättade den stolta bossen efter 4-2 vinsten mot Sunderland.

Sunderlands tränare Bruce kommenterade också Chelseas spel då han uttalade att Chelsea spelade fantastiskt och att det såg ut som Chelseas spel. Bruce berättade även att Sunderland gjorde sitt bästa, men när Chelsea är som bäst är det ganska svårt att stoppa dem. I den ostoppbara Chelsea  fick vi se en fantastisk prestation från fransmannen Anelka igår, vilket jag tror många har uppskattat eftersom man har saknat hans spel så länge. Det kändes verkligen härligt att få se han så självsäker igen, och även Ancelotti tycker det. Bossen förklarade att Anelka spelade väldigt bra i hans position, och så var han även väldigt farlig i hans position, vilket glädjer Ancelotti.

" Jag är väldigt glad över hans spel. Det var svårt för Sunderland att hålla koll på honom." - kommenterade bossen om Anelka


Igår spelades det även andra Premier League matcher, och en av de matcherna var Manchester United mot Aston Villa. Manchester United vann sin match med 3-1 och egentligen skulle det ju vara bäst för Chelsea om lag så som United förlorade lite poäng. Nu när United nästan skrapar med sig 3 poäng från varje match kan det vara svårt att vinna ligan i år, och det tror även Ancelotti. Bossen förklarade att Chelsea ska göra sitt bästa och vinna alla matcher, men om United förlorar poäng kan det finnas en möjlighet till att närma sig till första plats, men annars kan det alltså vara riktigt svårt. Nu beror det längre inte på Chelsea, utan mer på Uniteds vinster.

" Vårt mål är att göra vårt bästa." - Ancelotti

Med Fernando Torres och Luiz ska laget bli ännu starkare och visa på flera fartfyllda matcher. Ancelotti förklarade att Torres inte kommer ha någon som helst problem att spela med Drogba eller någon annan anfallare, och att det inte finns någon som helst problem med att få honom att passa in i truppen. Torres ska testas idag och imorgon, och om allt är okej, så ska han få spela på söndag.


När det gäller Luiz ska Chelsea kunna spela med mer kvalité eftersom att han är en spelare som har mycket kvalitéer, dessutom så har han även spelat som en mittfältare.

" Luiz har inga som helst problem för att spela. Han har erfarenheter och han har spelat i Champions League den här säsongen utan några problem. Han kan spela." - uttalade bossen

Idag tränade både Torres och Luiz med hela truppen, här kan ni se det:
/ Rukksar

14 kommentarer:

 1. Bra, då har vi numrena avklarat för våra nya vänner :)

  SvaraRadera
 2. Yes det har vi! :) Shit vad jag längtar tills vi ska få se dom spela!

  SvaraRadera
 3. Ja eller hur kan inte vänta tills Torres sänker Liverpool med 2 mål :D

  SvaraRadera
 4. Åh jag hoppas att han gör det! :D

  SvaraRadera
 5. Vad tror ni drogba, rukksar,robyn, tror ni att han har en stor chans att göra mål? :)

  SvaraRadera
 6. ojusste rukksar, vad är det du skriver efter varje match inlägg? Det ser ut att vara på arabiska? :D

  SvaraRadera
 7. Jag hoppas på att han gör mål, jag vetinte vad jag ska tro, man vet ju aldrig det kanske händer samma sak som det hände med Pazzini! :)

  och, ja det är på arabiska, och det betyder, om Allah (gud) vill :)

  SvaraRadera
 8. Är inte hundra om jag är med på söndag ännu, men är jag det så ska jag visa er hur man lirar läder. Hoppas att Carra är med i Pool, han vet jag hur man tunnlar :)

  SvaraRadera
 9. Det låter toppen Torres! Håller tummarna för dig :D

  Jaaa oja, Carroll skulle man gärna vilja se! Suarez också!

  SvaraRadera
 10. Tror matchen slutar 3-1 elr 3-2 Torres x2, Drogba x1 sen tror jag Suarez elr Caroll gör mål om Caroll nu är med. :D

  SvaraRadera
 11. hoppas på att det blir så som du säger Robyn! :)

  SvaraRadera
 12. Carrol är nästan med all säkerhet inte med pga. skada som han beräknas vara frisk från på lördag. Chansen finns att han hoppar in. Suarez som igår blev målskytt är nog med och kanske redan från start. Detta är ett stort hot mot Chelseas backlinje, kommer han till läge är det nästan alltid mål. Vad gäller Torres hoppas jag på ett inhopp i andra halvlek, mest för fansens skull dock tror jag att han kommer vara väldigt försiktig eftersom det är hans gamla klubb han möter direkt. Tror alltså därmed att han inte sänker sin gamla klubb som ovanstående skrev, men hoppas kan man alltid göra, och vad vore vi utan drömmar? ;-)

  SvaraRadera
 13. Vi vore inte människor iaf :)

  SvaraRadera
 14. Ja, håller med dig Frankie, Chelsea måste se till att stoppa Suarez, han är väldigt duktig, och gjorde ett fint mål i Liverpool tröjan för första gången! Chelsea måste hålla extra koll på honom.

  Jag hoppas att Torres inte tänker vara försiktigt! Nu har Chelsea inte råd med försiktiga spelare, utan Chelsea behöver mål, och d va drf vi värvade Torres! :)

  haha bra sagt Robyn, vi vore inte människor :)

  SvaraRadera