tisdag 8 februari 2011

Frank Lampard som kapten


Mittfältaren Frank Lampard kommer för första gången att vara kapten för Englands landslag då de möter Danmark. Rio Ferdinand är skadad och Steven Gerrard ska inte åka till Danmark, så Capello valde vår mittfältare som kapten, och det stod mellan Lampard och Wayne Rooney. Terry och Cole kommer att följa med Lampard till Danmark på Parken Stadium, och det är samma arena som Chelsea kommer att få möta FC Köpenhamn den här månaden.

Florent Malouda kommer att befinna sig i Frankrika då de möter Brasilien, och fransmannen kommer troligen att möta vår nya försvarare David Luiz. Även nya anfallaren Fernando Torres kommer att resa till hemlandet, Spanien, där han ska möta Colombia på onsdag. Jose Bosingwa har åkt till Schweiz för att delta i det portugisiska landslaget.

Didier Drogba och Salomon Kalou är just nu i Frankrike där de ska representera Elfenbenskusten på tisdag då de möter Mali. John Obi Mikel har rest till Lagos för att representera Nigeria. Nigeria ska möta Sierra Leone nu på onsdag.

Petr Cech som blev utnämnd till, 2010 Czech Footballer of the Year kommer att möta Kroatien, och sen har vi även Branislav Ivanovic som ska representera Serbien, då de möter Tel Aviv.

U-21:an

På onsdag ska Jeffrey Bruma och Patrick Van Aanholt ( som är utlånad ) möta Tjeckien då de ska representera Holland.

Josh McEachran ska representera England, med Jack Cork ( utlånad till Burnely ) möta Italien. Jacopo Sala ska troligen också vara en del av Englands lag.

18-åringen Milan Lalkovic som nyligen gjorde båda målen mot Arsenal i FA Youth Cup ska representera Slovakien mot Frankrike nu på tisdag.

Och sist men inte mins, så har vi Conor Clifford som ska representera Irland då de ska åka till Cypern för en match på onsdag.

                                                            ***

På fredag möter våra unga krigare Barnsley i FA Youth Cup i den femte rundan efter att ha vunnit över Arsenal då anfallaren Milan Lalkovic gjorde två vackra mål. 2-1 blev resultatet mot Arsenal.

                                                               ***


Igår dog ännu en gammal Chelsea spelare, Eric Parsons. Parsons hann bli 87, (1923-2011) år gammal. Parsons eller Rabbit som fansen brukade kalla honom för var en av de spelarena som var med då Chelsea vann ligan för första gången år 1955. Han lyckades göra 11 mål och var med i alla 42 macher under säsongen 1954/55. Totalt har han spelat 177 matcher för Chelsea och gjort 42 mål. Höger mittfältaren bytte sedan lag till Brentford 1956. Innan Parsons kom till Chelsea spelade han för West Ham United, och sedan blev han köpt av Billy Birrell för £23,000  i november 1950. RIP!

/ Rukksar

1 kommentar: