torsdag 13 januari 2011

Vem talar sanning? Sturridge eller Cole?


Vi brukar se spelarna på planen under träningarna då de springer efter bollen och kämpar, men oftast vet vi inte vad som händer innan träningarna eller efter träningarna i omklädningsrummet. För att kunna veta det måste man ju helt enkelt vara en Chelsea spelare, eller jobba där. Däremot bestämde sig den 21-åriga Sturridge för att svara på den frågan, och beskriva vad de brukar göra.

Innan träningen brukar grabbarna sitta och ta det lugnt med lite musik berättar Sturridge. Det brukar oftast inte vara så livligt utan alla försöker ta det lugnt. Det finns även ett biljardbord som spelarna brukar roa sig med ibland, och enligt Sturridge så är han bäst i laget på att spela biljard, men enligt Cole så Cole bäst, berättar Sturridge. Om ni vill veta sanningen så finns den nog hos resten av laget som har sett på när Sturridge och Cole har spelat biljard tillsammans. 


Biljard är något som Sturridge oftast brukar spela, men inte bara det, utan han gillar även att spela bordtennis, vanlig tennis, och han gillar att kolla på basket.

" Jag gillar nästan alla sporter." - säger Daniel som även var en av de elever som brukade prestera ganska bra i skolan.

Det var ju ett tag sen Sturridge sist gick till skolan, precis som de andra unga grabbarna i Aston Villa som han förklar att han kände väl när han var en liten pojke. Daniel känner fem eller sex grabbar från Aston Villa som han oftast brukade umgås med när han var liten.

När Sturridge var liten växte han upp i Birmingham, och om någon nämner ordet hem, så dyker ordet Birmingham upp i hans huvud där han har sin familj och barndomsminnen. En sak som Daniel älskar att göra är just att komma hem, speciellt då han kan ta det lugnt och kolla på en massa filmer.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar