torsdag 6 januari 2011

Oväntad förlust


Gårdagens match gjorde många besvikna, och efter att Ancelotti nämnde om att det skulle bli vinst var man ännu säkrare om att Chelsea skulle komma hem med tre viktiga poäng. Men för det ber Ancelotti om ursäkt då han uttalade att han inte borde ha sagt det.

Det finns alltid en anledning till varför man säger det man säger, och Ancelottis anledning var : " Den här veckan såg jag spelarna, de var fokuserade, de jobbade hårt, de samarbetade, och jag såg inga som helst problem i truppen."

Men efter att ha sett hur förbereddaspelarna var inför matchen, så var Ancelotti ändå inte helt nöjd, fortfarande förklarade han för spelarena att de måste fokusera mer i de mindre detaljerna, men ibland går det helt enkelt inte som planerat.

Det som är ganska tråkig är att Chelsea ändå var väldigt nära två gånger för att göra mål, men att det ändå inte blev mål, vilket Ancelotti också nämnde under presskonferensen efter matchen. Bossen förklarade att vissa idéer som Chelsea utförde var bra, och laget försökte även attackera, men problem uppstod då det tidiga målet kom. Han förklarar att Chelsea ville starta matchen väldigt enkelt, men efter det tidiga målet blev matchen helt plötsligt väldigt svår. Det var alltså en helt oväntad förlust.

Men nu måste Chelsea fortsätta att kämpa, och för att kunna lyckas med det är det väldigt viktigt att spelarna har en bra relation med tränaren, vilket Ancelotti förklarar att han har, och det har han inte bara med spelarna utan också med självaste klubben. Han berättade även om att han skulle bli väldigt förvånad om han förlorade sitt jobb här i Chelsea. Fortfarande har Chelsea chansen att vinna andra mycket viktiga titlar, som Chelsea ska kämpa för.

Ligatiteln är inte lika nära så som det kanske var för några veckor sen. Det är en ganska lång väg dit, speciellt nu när flera lag har blommat ut mer än säsongen 09/10. Vi kan till exempel se en mycket bättre Arsenal och Manchester City. Igår mötte ju dessa två lag varandra på Emirates Stadium, och som önskat så blev det oavgjort, men tanken var ju att Chelsea skulle lyckas vinna sin match. Det blev tyvärr ännu en förlust, men det som har hänt har hänt, och nu måste laget koncentrera sig och gå vidare.

 • Första målet för Chelsea just nu måste vara att innan säsongens slut vara bland de topp fyra, vilket ger direkt biljett till Champions League.
 • Andra och på sätt och vis första målet här också är att komma långt i Champions League och vinna.
 • Tredje målet för Chelsea ska vara att kunna vinna FA-cupen.
Nu gäller det att inte deppa ner sig, utan hoppas på dessa titlar som Chelsea fortfarande har chansen om att vinna. Keep The Blue Flag Flying High!

/ Rukksar

11 kommentarer:

 1. Ska jag vara ärlig så blev jag inte överaskad över förlusten. Kändes varken som om vi skulle vinna elr förlora.

  SvaraRadera
 2. ja, under matchen så förstod man efter ett tag att det var kört, men innan matchen var jag helt säker på vinst! :(

  SvaraRadera
 3. - förstår fortfarande inte att chelsea förlorade igår.. känns jävligt trist att se chelsea gå igenom en förskräcklig säsong! förstår verkligen inte hur en bra start förändrades så jävla drastiskt! jävligt tungt.. men vad ska man säga? even the best fall down.. önskar er all lycka till nästa match.. förhoppningsvis går det bättre! kan inte vara kul att heta ancelotti eller bosingwa dessa dagar.. må er gnista komma tillbaka!

  SvaraRadera
 4. - måste även tillägga att jag stör mig på dina läsarens kommentarer ibland.. syftar nu på kommentarerna längre ner.. att skämmas för sitt lag är ju fan absurt -man ska fan vara med dem både i med-och motgång! och att påstå att bosingwa -tack vare ett ruttet självmål borde lämna chelsea är ju fan komedi. alla gör fel ibland.. thats just the way it is! att sedan klanka ner på ancelotti och hoppas att det ska bli bättre är även det väldigt löjligt.. keep up the good work honey, ni kommer tillbaks1

  SvaraRadera
 5. Tack Gumman! Älskar dina kommentarer, man blir helt peppad! :)

  Och det som är viktigast just nu är att inte skämmas över sitt lag, speciellt när spelarna själva har uttalat att dom behöver vårt stöd. Det här må bli histioria för Chelsea, men det kommer även stå hur CHelsea kom tillbaka, och en stor anledning kommer vara för vårt stöd vi ska visa :)

  SvaraRadera
 6. - awh inget att tacka för hjärtat! Precis, det har du helt rätt i -det är nu i dem svåra tiderna de behöver supportrarnas stöd och då gäller det att inte svika dem utan även finnas där ner dem inte kammar hem tre poäng! Åh ja, det här är bannemig inte slutet för chelsea.. jag vet att ni kan mycket bättre än så här!

  SvaraRadera
 7. Merei// Jag skrev igår att jag tycker man ska sälja Bosingwa och det tycker jag inte för att Bosingwa gjorde självmål igår utan för att han visar noll hjärta för Chelsea och att han inte kämpar ett dugg och sånna spelare ska helt enkelt inte spela i Chelsea. Han håller inte Chelseaklass! Samt att hans kontrakt går ut snart och en försäljning skulle sitta fint så man kan få nått betalt för han.

  Starkt av Roma att vända idag! Vucinic skulle jag gärna se i Chelsea.. ;)

  SvaraRadera
 8. Våran kris beror på en sak!
  Det är truppen, det går inte sälja rutinerade spelare som hjälpte oss att ta dubbeln förra året och tro att, jo vi köper in två andra orutinerade spelare och tro att de ska vara lika bra som ex Carvalho och Ballack!
  Kolla vår bänk och jämför med ex Arsenal. De hade Arshavin Bentner Van persie och Walcott på BÄNKEN när vi mötte dom. Vilka hade vi???

  Där är har ni enda felet till varför det går skit för oss nu. Ingen bred trupp= Ingen konkurrens på träningar= Sämre spel= går åt helveter i ligan!

  SvaraRadera
 9. - visar noll hjärta? det var inte det jag såg när han spelade fantastiskt mot bolton! tycker inte att ni skall sälja honom.. är det någon som skall säljas så är det givetvis anelka.. självklart beror krisen på truppen eftersom det inte är lika stark längre! drogba led ju av malaria för några månader sedan och är inte spelaren jag minns från förra säsongen.. även bänken som inte är så stark behöver uppgraderas.. känns som om någon borde väcka abrahamovic så att han öppnar plånboken och satsar på unga fräscha spelare! men tycker fortfarande inte att man skall sitta och skylla på tränaren.. skall man däremot lyssna och tro på median så beror mycket på den assisterande tränaren.. aja vi får se hur ancelotti löser krisen!

  - haha vucinic i chelsea? nej nej honom får ni inte!

  SvaraRadera
 10. Okej då har han gjort en bra halvlek denna säsong.. Han kan ju inte slå ett inlägg rätt.
  Det är synd om Ancelotti, att välja mellan Ferreira eller Bosingwa är ju som att välja mellan pest eller kolera.. ;) Nää så ska man inte säga om en spelare i sitt favoritlag men ingen av dem platsar i Chelsea tyvärr..

  SvaraRadera
 11. Exakt det där är något som Chelsea saknar, Arsenals bänk! Vilka hade vi att välja mellan? Sturrdige, Kakuta, McEachran, Bruma? Aså komigen bättre måste det finnas! Chelse amåste förstår att dessa unga spelare inte är unga talanger som alla lag är efter, och det betyder att det finns bättre spelare ute i världen som kan spela för Chelsea. Och just drf tkr jag att vi ska öppna plånboken, Spelar ingen roll billiga, dyra, det finns många talanger i bundesliga, Seria A. Öpppna ögonen Chelsea!

  SvaraRadera