söndag 9 januari 2011

Chelsea har förmågan att vinna


Det kan vara mycket möjligt att vi får se de yngre spelarna i laget idag, och om det blir så, så kommer Ancelotti att låta mittfältaren Josh McEachran att göra sin första debut i FA-cupen. Ancelotti har även kommenterat innan att laget kommer vara ett starkt lag med viktiga spelare, men italienaren kommer troligen ändå låta ungdomarna få prova på, och ett annat namn som har nämnts är Sturridge. Chelsea kan däremot sakna en viktig spelare, Ashley Cole som lider av en mindre skada, och kommer kanske inte vara i form tills mötet, och försvaret kommer även sakna Alex.

" Det glädjer mig när jag ser att de kör bra. " - berättar italienaren glatt om ungdomarna.

Den här matchen kan vara en stor hjälp för Chelsea då de har möjligheten att nappa vinst och förtroende, vilket kommer vara en stor fördel för de kommande matcherna.

Ancelotti förklarar att Ipswich bör se upp för varenda en Chelsea spelare idag fastän de flesta inte har varit så farliga under senaste tid. Men nu ser Ancelotti förändringar, och han har tron om att hans spelare kommer bli farligare eftersom att de har sett vassa ut under träningarna. Det finns även vissa spelare som kan hjälpa till att peppa upp och ge de andra spelarna support i laget berättar en stolt manager som ser samarbete i laget.

Det är inte bara spelarna som får en massa support från varandra, utan självaste Abramovic visar stort support till Ancelotti, efter att ha haft ett snack med italienaren.

"Roman bad mig aldrig att vinna. Han bad mig om att visa hur spännande fotboll hans lag kan köra, det är vårt mål. Jag vet att vi har förmågan, förmågan att vinna, så som vi gjorde förra året." - förklarar bossen.


/ Rukksar

17 kommentarer:

 1. Godmorgon, Hoppas verkligen på en vinst idag :D

  SvaraRadera
 2. Godmorgon! :)
  Det hoppas jag med! :)

  SvaraRadera
 3. - NU SKA DET BANNEMIG BLI EN JÄVLA VINST, HÅLLER TUMMARNA FÖR ER :) GOOD LUCK !

  SvaraRadera
 4. YES BRO, idag blir det VINST :D
  Fett synd bara att matchen itne visas på tv, och så hittar man inte den genom stream :(

  SvaraRadera
 5. - kolla på atdhe.net bro!

  SvaraRadera
 6. - fan vad cp .. det finns ingenstans.. kollade på atdhe.net och rojadirecta :S men ingen har länkat!

  SvaraRadera
 7. fett surt :( jag får helt enkelt vänta tills matchen är slut :) Tack ändå gumman !!

  SvaraRadera
 8. - lugnt, du kan ju kolla milan- udinese precis som mig ! udinese leder med 3-1 ;)

  SvaraRadera
 9. sååg du kalou har gjort mål :D aa kollar på milan matchen! :) Di Natale är ju fett grym :D Pato och zlatan funkar inte bra ihop! lite messi vibbar där :P

  SvaraRadera
 10. Man kan ALDRIG vända 2-0 mot Chelsea! Pato gör måååååååååål!!!

  SvaraRadera
 11. 3-0 :D:D:D
  åååå synd att det är 3-3 nu, komigen udinese!

  SvaraRadera
 12. ojojoj, 5-0 nu.
  När Chelsea får igång formen går det inte och stoppa!

  SvaraRadera
 13. man undrar ju om detta är en chelseablogg när ni skriver om milan matchen istället..

  SvaraRadera
 14. Du är Milan supporter va ?
  Skriver? jag kommenterar om Milan med andra, jag skriver inte om Milan i min blogg. Har ett bättre lag att skriva om i min blogg än Milan.

  SvaraRadera
 15. jag är chelseafan det är därför jag är inne här, jag tycker bara det är lite off topic att skriva massa om ett helt annat lag. får lite fotbollskanalen vibbar när alla börjar skriva om helt olika grejer, det är bara vad jag tycker

  SvaraRadera
 16. Hehe, det är inte så att jag skriver om Milan eller andra lag än Chelsea, jag tror jag aldrig har skrivit ngt om ett annat lag här i bloggen om det inte gäller Chelsea :)

  Och det är klart jag svarar om någon skriver om ett annat lag, Blev lite Milan kommentarer eftersom att vi alla tre satt och kollade på den matchen just då ;)

  SvaraRadera