tisdag 21 december 2010

Nytt kontrakt med Gael Kakuta


Den unga franska anfallaren Kakuta har skrivit på ett nytt kontrakt med Chelsea för fyra och ett halvt år vilket blir till 2015. 19-årige Kakuta började i klubben juli 2007 då han kom från det franska laget Lens. Hans debut för A-laget var i november 2009.

Den här säsongen har Kakuta fått starta från fyra matcher och fem gånger som avbytare, och han har lyckats prestera mycket bra. Kanske blir denna duktiga unga spelaren en nyckelspelare för Chelsea i framtiden?

Det är inte bara i Chelsea han har lyckats få andras uppmärksamhet, utan han tog även hem titeln som "Uefa's Golden Player " då han vann U-19:s Europamästerskapet med det franska landslaget, och sedan tog han plats i Frankrikes U-20:s landslag där han har gjort 15 mål på 45 matcher.

" Sen jag började i Chelsea som 16-åring har jag alltid tänk om hur jag ska ta mig till A-laget. Nu har jag kört fem gånger för A-laget och jag har dessutom signerat ett nytt kontrakt för fyra och ett halvt år. Nu måste jag hitta en väg till startelvan och uppfylla min dröm." - berättar Gael glatt

Gaels mål är att utveckla sig för varje dag som går, och enligt Ancelotti så är Gael på rätt väg. Gael berättar att detta är hans jobb, att utvecklas och att lyckas imponera tränaren, vilket han ska försöka göra hela tiden.

/ Rukksar

9 kommentarer:

 1. Gael låter väldigt lik Bojan. Han har också skrivit på tills 2015 :)

  SvaraRadera
 2. Jag känner lukten av framtidens duktiga spelare ;)

  SvaraRadera
 3. Perfekt, ge han chansen nu också :)

  SvaraRadera
 4. Så fort Chelsea kommer igång kommer vi nog få se honom mer =)

  SvaraRadera
 5. - nämen gud vad kul, tippar på att han kommer blomstra ut väldigt snart :) nu är det dock vinters transfermarknad som kommer bli ganska intressant!

  SvaraRadera
 6. Kul om han lyckas och bli stor ;3

  SvaraRadera
 7. Håller med er båda. Det är väldigt spännande, få se vilka som hamnar vart =) Och det som är mest spännande är ju vem vi kmr att få se i Chelsea !

  SvaraRadera
 8. Hoppas han kan komma igång lite mer. De få framträdanden han fått har han sett väldigt loj ut. men klart en namn for the blue future!!

  SvaraRadera
 9. Vi får hoppas på det bästa =)

  SvaraRadera