torsdag 16 december 2010

" Det här är en stor, stor match för United." - Ferguson


Nu på söndag är det dags för stormötet då Manchester United besöker Stamford Bridge. Stormötet har vi alla väntat på, och frågan är, vem  vinner de mycket viktiga 3 poängen? Lyckas Fergusons United att besegra Chelsea som har varit svagare än vad The Blues brukar vara, eller få vi se en comeback från The Blues?

Det ger även mer hopp för Ferguson då han vet att Chelsea bara har fått med sig sex poäng under sju matcher. United är laget med bättre självförtroende just nu, och de ligger till och med etta på tabellen. Med en mindre match spelad ser det betydligt mycket bättre ut för United. En förlust för Chelsea skulle betyda en stor poängs skillnad mellan Chelsea och 1:a platsen. Däremot är det inte lika farlig för Man United då de kan ta igen det genom den matchen de inte har kört än.
Om Chelsea lyckas besegra Red Devils nu på söndag, så skulle Chelsea ligga ganska bra till. Chelsea och Man United skulle då ha 34 poäng. Det skulle vara oerhört bra för Chelsea om Arsenal och Manchester City också förlorade sina matcher under helgen, annars finns det ju risk att Arsenal eller City klättrar upp till 1:a plats.

" Jag tror att det här är tiden under säsongen då vi kommer att få se förändringar på tabellen." - berättar Vidic

Arsenal - Stoke - 18:e Dec
Chelsea - United - 19:e Dec
Man City - Everton - 20:e Dec

Vi får alltså hoppas på att Arsenal förlorar mot Stoke, Chelsea vinner mot United, och att Manchester City förlorar mot Everton. Både Arsenal och City har fördel med att det är hemmaplan.

Sir Alex Ferguson berättade att det här en fantastisk möjlighet för att vinna över Chelsea igen. United har inte kunnat besegra Chelsea på Stamford Bridge sedan April 2002. Det här gäller alltså bara Premier League.

Såhär har det sett ut tidigare på Stamford Bridge:

2003/04 Chelsea 1-0 Man United
2004/05 Chelsea 1-0 Man United
2005/06 Chelsea 3-0 Man United
2006/07 Chelsea 0-0 Man United
2007/08 Chelsea 2-1 Man United
2008/09 Chelsea 1-1 Man United
2009/10 Chelsea 1-0 Man United" Det här är stort. Vi brukade ha fantastiska resultat mot Chelsea, men på sistone har det inte gått lika bra, vi har inte vunnit där ett bra tag. "

Ferguson berättar att det här en stor match för båda Man United och Chelsea, och att Fergusons grabbar är redo för stormötet.

" Det här är en stor, stor match för United." - uttalar Uniteds boss.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - DET ÄR EN STOR MATCH! Låt oss hoppas på tre färska poäng för nu är det banne mig dags att visa Evra att han har rätt, att det är Chelsea som är deras största fiender! Kan tänka mig hur mycket du längtar men jag kan säga att du inte är ensam, come on blues -ge oss en stark comeback!

    SvaraRadera
  2. ÄLSKAR dina kommentarer , gör mig alltid glad :D
    Ja nu ska vi visa vad vi går för för!! Enemies fooo reaal! ;)

    SvaraRadera