söndag 5 december 2010

Chelsea måste fortsätta att fokusera


Nu uppstår det olika tankar och frågor hos alla Chelsea supportrar samt självaste klubben. Varför går det såhär? Vad måste göras? Dessa frågor har ställts till bossen, och Ancelotti har försökt att svara på frågorna så tydligt som möjligt.

" Vi tappade vår idé om att spela fotboll, vi  spelade en massa långbollar och vi var lite rädda. Jag gillar inte det här. Vi kan förlora matchen, men därför måste vi inte förlora vårt spel." - säger Ancelotti

Däremot gick det bra första halvlek, vilket alla i princip måste erkänna, och det gör Ancelotti också:

" Första halvleken var bra, väldigt bra fotboll, bra press men andra halvlek var annorlunda"- förklarade italienaren.

Ancelotti förklarar att han hans grabbar  var väldigt fokuserade och koncentrerade med bra taktik, men andra halvlek var det helt tvärtom. Sedan förklarade Ancelotti att han även tyckte att laget borde ha presterat bättre från backlinjen. Alla vet hur bra Chelsea kan prestera, men den här gången blev det fel menar bossen med nedstämd röst.

För att Chelsea ska kunna komma tillbaka till deras rätta form behöver laget träna mycket mer, fokusera mycket mer, och helt enkelt jobba mycket hårdare förklarar Ancelotti. Tränaren förklarar även att han vet att det kommer forsa med kritiska kommentarer till klubben, men det är något Chelsea inte ska vara rädda för. Bossen har även hunnit att prata med spelarna om hans tankar och åsikter, och Ancelotti berättar att de håller med helt och hållet. Detta gör så att det kommer bli mycket lättare att komma tillbaka till Chelseas riktiga form.

" Nu finns det ingen anledning till att le. Vi måste fokusera, vi måste vara seriösa och för att ändra det här snabbt, så måste vi jobba hårt"- förklarar bossen tillslut.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - nu är det tottenham ni får akta er för! de är i stormform och bale kan vara mycket farlig men med tanke på att lampard varit jävligt saknad och är tillbaks mot spurs kan tre poäng inte vara så svårt att kamma hem! men jag hejar definitivt på er, go blues!

    SvaraRadera
  2. Jag ska erkänna , JAA jag är rädd för Bale!! :(

    Tror att det kommer bli ganska jämnt faktiskt.. någon målkalas lär det inte bli från Chelsea tror jag..

    SvaraRadera