fredag 24 december 2010

Arsenal borde se upp för Drogba


Om några dagar är det dags för stormötet mot Arsenal. Vi får alla hoppas på att snön inte förstör den här gången, men det här lär inte gå fel eftersom Arsenal inte behöver resa långt. Att låta Manchester United få åka en lång strecka i ovädret med buss eller flygplan vore inte så säkert, men Arsenal ligger säkrare på det sättet. Vi får bara hoppas på att det inte blir årets oväder just på måndag.

Den kommande matchen är väldigt viktig för Chelsea, men Ancelotti vill påminna om att Chelseas alla matcher är viktiga just nu det vill säga också matchen mot Bolton som spelas den 29:e december, bara två dagar efter mötet mot Arsenal. Bossen förklarar att Chelsea måste göra allt för att få tre poäng i båda matcherna. 15 dagars träning har däremot hjälpt Chelsea mycket menar italienaren, och Ancelotti kan nu säga att han tror att lagets dåliga period är över.

Men anledning till att man ser Arsenal matchen som viktigare är ju just för att Arsenal också är väldigt nära titeln, och har en stor chans att vinna den. Ancelotti förklarar att det inte bara är Chelsea eller Man United som är nära titeln, utan Arsenal, Man City och Tottenham är också väldigt nära.

Det som är positivt är att Chelsea vann över Arsenal med 2-0 hemma på Stamford Bridge den 3:e oktober vilket gör så att Arsenal vet mcyket väl att Chelsea kan vara väldigt farliga, och Chelseas mål är att prestera lika bra den här gången också. Men Arsenal har också imponerat många den här säsongen.

" Arsenal har en fantastisk förmåga för att spela fantastisk fotboll " - tycker Ancelotti

Ancelotti ville också kommentera om att Arsenal kan se Drogba som ett hot. Drogba har nätat 13 gånger mot Arsenal efter att han kom till Chelsea 2004, och just denna spelare var Marouane Chamakh sugen på att kommentera. Chamakh och Drogba är båda två långa och starka anfallare som älskar att göra mål. Chamakh har lyckats att göra 10  mål i hans försa 26 matcher.

" Jag har mycket respekt för Drogba. Det gör mig glad att en afrikansk spelare har lyckats så bra i sin karriär. Jag önskar han all lycka och jag hoppas att jag själv en dag ska komma upp i samma nivå som Drogba fastän han har är på en mycket hög nivå."- berättar Chamakh

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - HELL YEAH ! drogbas time to shine, men även lampards! Tror på tre nya poäng just like last time, come on blues u can do this!

    SvaraRadera
  2. Up rising for the blue lions!

    SvaraRadera