söndag 21 november 2010

"Vi hade otur" - Berättar bossen


Den här gången förtjänade inte Chelsea att förlora matchen, och det är just därför denna förlust känns så tung. Om man analyserar matchen mot Sunderland så förtjänade Sunderland vinna den matchen. Men idag hade Chelsea så fantastiska chanser, men oturen ledde till förslut.

"Jag tycker att vi hade otur" - berättar Ancelotti.

Ancelotti tycker att laget visade bra attityd och vilja. Han menar att laget visade viljan om att vinna och att grabbarna hade en massa chanser, men ändå så blev det ingen vinst. Sådana situationer kan leda till att man tappar förtroendet, men Ancelotti meddelade idag att laget inte har gjort det, utan kommer att fortsätta att kämpa och försöka vinna matcher.

" Jag blev besviken över resultatet mot Sunderland, men idag var det annorlunda. Chelsea spelade fantastiskt och förtjänar att vinna." -Förklarar Carlo.

När det gäller målet som Birmingham gjorde menar Ancelotti att det inte skulle ha inträffat om Chelseas backlinje var på rätt plats, och en anledning till att Chelsea inte kunde näta in mål var för Ben Fosters fantasiska räddningar. Carlo förklarade att kaptenen Drogba hade en massa chanser, men att han hade oturen med sig hela tiden.

Efter förlusten har Ancelotti tagit ett snack med grabbarna. Han sa att de inte skulle förlora förtroende och att de ska oroa sig när de inte kör bra fotboll. Men idag handlade det om något annat, det var oturen, och just därför ska laget inte oroa sig för dagen resultat eftersom prestationen var bra.

" Om vi fortsätter att prestera som vi gjorde idag tror jag att vi kan vinna titeln. Vi måste se till att prestera lika bra som idag." - Förklarar Italienaren

/ Rukksar

1 kommentar: