lördag 6 november 2010

Enligt Carragher är Chelsea Englands bästa lag


Imorgon är det dags för The Blues att besöka Andfield. The Reds har vunnit deras tre sista matcher, men detta hindrar inte till att Liverpools försvarare Jamie Carragher tycker att det är Liverpools störta utmaning under säsongen.Carragher tror att det kan bli svårt för båda lagen, och förhoppningsvis ska The Reds få någonting ut av det, men att möta landets bästa lag som Carragher uttalade så är det inte en lätt grej.

"Att möta Chelsea är en tuff match. Vi har mött Chelsea flera gånger, så vi vet vad som väntar oss" - berättade Carragher

Carragher fortsatte: "Chelsea ligger 1:a och leder med fem poäng vilket är en mycket bra start. Vi måste respektera det, men det kan minskas om Chelsea får åka hem med noll poäng."

Någon som Ancelotti anser att Chelsea måste se upp för på söndag är Liverpools kapten Steven Gerrard.
Gerrard gjorde hat-trick i Europa League i torsdags kväll då de mötte Napoli. Ancelotti förklarade att Gerrard spelar i en väldigt farlig position, lite bakom Torres, och eftersom han kan passa till Torres samt kan skjuta farliga lång bollsskott måste Chelsea vaka över honom tycker Ancelotti.

" Gerrard är en av de bästa spelarna i världen, och om man lyckas hantera dessa spelare så är det mycket lättare att vinna." förklarade Chelseas boss.

Chelseas mål är precis som förra säsongen, vinna över Liverpool i Anfield. Ancelotti förklarade att Chelseas backlinje hittills har jobbat väldigt bra, och därför kan det vara svårt för Liverpool. Ancelotti sa även att Chelsea kan hantera vissa lag bättre som Chelsea har haft svårt för förra säsongen, så som när The Blues förlorade mot Aston Villa borta, Wigan, men den här säsongen har det gått betydligt mycket bättre. Ancelotti menade att om Chelsea kan vinna mot dessa lag nu, så är det lättare att vinna över storlagen också.

Solomon Kalou tror att det kommer bli svårare på söndag än förra säsongen eftersom att The Reds börjar komma igång nu samt för att det inte har gått så bra för Liverpool innan, och att det behövs vinst för dem just nu. För att Liverpool ska vinna kommer de att göra det extra svårt för Chelsea förklarade Kalou.

" Förra årets match betydde mycket för vår titel, och vi jobbade oss upp till titeln."- uttalade Kalou.

Kapten John Terry är ganska säker på att Chelsea kommer att ta hem vinsten imorgon. Han förklarade att Anfield är en svår plats att vinna i, men så bra som Chelsea kör nu så kommer det inte uppstå några problem. En mycket självsäker kapten som kan stötta resten av laget.


/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Den vinsten satt hårt inne ;)

  SvaraRadera
 2. Tack

  Ja men nu var de precis lagom med stopptid :D Nu ser man fram emot matchen imorn :)

  SvaraRadera
 3. Nja oavgjort är ett bra resultat ;)

  SvaraRadera