fredag 5 november 2010

En ljus säsong för Ivanovic


Under senaste tid har backen Ivanovic visat fantastiska kvalitéer. Backen nätade till och med två mål under matchen mot Spartak Moskva i onsdags, och även under matchen mot Blackburn. Det ser ut som en ljus säsong för Ivanovic speciellt om man jämnför med föregående säsongerna. Ivanovic berättade att han ska försöka göra allt för att inte ha samma form så som de föregående säsongerna, sedan berättade han att han aldrig skulle kunna vara en bra anfallare medans han skrattade.

Enligt Ivanovic tyckte han att målet som han nickade in imponerade honom mest. Han förklarade att han tycker om att göra nickmål. Samtidigt påpekade han att han inte vill prata så mycket om att göra mål eftersom att det inte är hans jobb.

" Jag är fokuserad på att vinna alla boll, och det finns även andra saker i matchen som jag inte är glad över." uttalade Branislav.

Det Ivanovic inte var glad över var när han råkade släppa in ett mål. Han menade att han hellre skulle vilja rädda den situationen än att göra det andra målet som han gjorde. Ivanovics filosofi är att laget måste gå steg för steg. Enligt han är alla Champions League matcher som finalen.

En glad nyhet är att Nicolas Anelka har vunnit Goal of the month priset för september månad. Priset går till det målet han gjorde mot Newcaste United i Carling Cup. Spola fram till 1:15 så kan ni se målet./ Rukksar

3 kommentarer:

  1. Taack! Du har också en fin blogg, Chelsea kommer långt den här säsongen. Våldtar just nu alla lag i PL. lycka till.

    SvaraRadera
  2. - han är för grym! många lag kommer säkert börja jaga honom när chelsea vinner PL ;)

    SvaraRadera