fredag 5 november 2010

Drogba, stolt över kaptensrollen i onsdags

Didier Drogba har nu gjort hans 27:e mål i Champions League efter straffmålet som han nätade in under onsdags kvällen. Enligt Drogba har det inte varit en lätt grej att gå vidare till åttondelsfinal. Samtidigt berättar han glatt att det kändes härligt att få göra första Champions League målet för denna säsong. Anfallaren noterade även att det inte var en lätt match mot Spartak under första halvlek.

"Spartak Moskva spelade bra, så som när vi mötte Spartak i Ryssland under andra halvlek." - Berättade Didier.


Drogba som inte deltog under förra matchen mot Spartak i Ryssland kollade på matchen hemma på tv:n. Han berättade att Spartak satte stort press på The Blues. Ivorianen såg också matchen då Spartak mötte Marseille som Spartak vann, samt hade ett väldigt bra försvarsspel enligt Drogba.


" Det är därför Spartak är i en god position i gruppen just nu." -Förklarade Didier.

Visst hade Spartak en bra match första halvlek men Ivorianen tyckte att andra halvlek togs över av Chelsea. Han menade att Chelsea kontrollerade matchen väldigt bra och skapade chanser. Under andra halvlek fick Chelsea nytt tempo med mer exakta passningar.
" Det är så vi gjorde våra mål."  förklarade han.

Ivorianen fick ta över kaptensrollen under matchen eftersom att Terry och Lampard inte deltog under matchen. Han berättade att han var stolt över att få vara kapten, med ett leende. Anledningen till att det var en sådan stor grej för Drogba är för att han spenderat hela sju år i klubben och gett allt han har för klubben.

"Det är fint, speciellt i Stamford Bridge framför alla fans i en Champions League match. Men bara för det ska Terry inte behöva fråga om att få tillbaka bandet, det är hans!" - berättade Drogba glatt.

/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - han är lätt en av världens bästa fotbollsspelare! LÖVE HIM!

    SvaraRadera