söndag 14 november 2010

Chelsea får se upp för Asamoah


Asamoah Gyan, Sunderlands anfallare har i de senaste två matcherna nätat in tre mål. Chelseas back Ivanovic vet vad Gyan går för. Backen mötte på Gyan under VM och berättar att Gyan är en farlig spelare som man måste se upp för.

Ivanovic berättar att anfallaren är väldigt aggressiv och vill alltid göra mål samt jobbar hårt för hela laget. Branislav tycker att Chelsea ska fokusera och koncentrera mycket på anfallaren än vanligt. Gyan som kom till Sunderland från Renne i somras är ny i England och vill gärna visa upp sig under matcherna.  Detta gör så att han kan bli extra farlig.

Enligt Ivanovic så var Ghana ett av det bästa lagen som representerade Afrika vilket var Asamoahs lag. Serbien hittade inte lösningar för att göra mål mot Ghana. Serben Ivanovic berättar att det var en väldigt  svår match.

När det gäller Sunderland så har laget imponerat genom att inte ha förlorat mot Machester City, Arsenal, Liverpool, Manchester United, Aston Villa och Tottenham denna säsong.

" Fakta visar att det kan bli en hård match. Sunderland är mycket välorganiserade på planen. Det kommer bli en tuff fysisk match för oss. " - förklarade Ivanovic.

/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - nejdå ni behöver inte se upp för någon! tre poäng blir lätta att kamma hem :) go chelsea!

    SvaraRadera