måndag 22 november 2010

Ancelotti är inte orolig över de kommande matcherna


Som tränare brukar man ta emot många kommentarer då det inte går riktigt bra för laget, speciellt kritiska kommentarer. Men det är något man får leva med då man har jobbet som tränare berättade Ancelotti under dagens presskonferans.

"Jag är beredd på att få en massa kritik, det är så livet är för en tränare." - berättar italienaren efter förlusten mot Birmingham.

Det är väldigt normalt att tränaren oftast får en massa kritik, eftersom att det är tränaren som har ansvar för laget förklarar Carlo. Han menar att det är hans jobb att se till så att laget vinner, och nu när Chelsea inte har kunnat visa goda resultat under de senaste matcherna, så säger Ancelotti att han inte har någon som alls problem med att ta emot dessa kommentarer. Därför ville bossen förklara att han är full medveten om att supportrarna inte är lika glada, och enligt Ancelotti så tycker han att supportrarna inte gör något fel med det.

Samtidigt meddelar Italienaren att han inte är orolig över de kommande matcherna :

" Jag är inte orolig över laget eftersom jag tror att vi kommer spela mycket bra fotboll igen, och vi måste  se framemot de kommande matcherna som är mot Zilina och Newcastle."

" Vi förlorar matcher för att vi bara har nätat in ett mål under fyra matcher, så vi måste bättra på det."

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar