söndag 31 oktober 2010

Zhirkov är värdig beröm

Under senaste tid förtjänar en spelare mycket beröm i The Blues. Att egentligen vara back men som också kan köra lika bra som mittfältare visar kvalitéer på spelaren. Den här spelaren har visat fantastiska talanger och hjälpt till laget oerhört mycket de senaste matcherna. Nu menar jag givetvist ryssen Zhirkov. Ryssen är inte bara viktig i klubben Chelsea utan också oerhört viktig för Rysslands landslag då han är en av de bästa spelarna där.

 Ancelotti har verkligen varit imponerad av Zhirkov efter matchen mot Blackburn. Han förklarade att genom Zhirkovs fantastiska prestation under matchen hade Chelsea möjligheten till tre poäng. Bossen hade redan vid Champions League matchen då de mötte Spartak Moskva kommenterat Zhirkov. Efter Champions League matchen menade Ancelotti att från och med den här matchen kommer Zhirkov att ha bättre självförstående på grund av målet, vilket han tycker att vi får se nu från hans fantastiska prestationer.

" Zhirkov har en framtid, vi tror på honom." - uttalade manager Ancelotti.Det är inte bara Ancelotti eller Chelsea fans som tycker att denna back presterat bra, utan Blackburns boss Allardyce var väldigt tydlig och berättade att han verkligen tyckte att Zhirkovs spelinsatts var fantastiskt mot Blackburn. Zhirkov var inte den enda som tog emot positiva kommentarer från engelskmannen, utan han passade även på att kommentera Ivanovic.

" Kolla bara på målet som han gjorde, det är underbart speciellt i en sådan svår situation. Det var en super, super boll." - Inte bara super en gång utan två gånger tyckte Allardyce.

Allardyce tyckte att hans grabbar visade honom en bra match fastän vinsten inte gick till deras sida. Han förklarade att det inte är lätt att skapa så många mål chanser mot ett så bra lag så som Chelsea, och därför gör det honom väldigt glad att Rovers ändå hade chanser och till och med gjorde det första målet. När det gäller Chelsea så ser han bara en massa stjärnor i laget så som Essien. Essien är en av de bästa mittfältaren i världen menade Allardyce och att få möta en sådan motstånd är aldrig en lätt sak.

" Ett, två, tre passningar och bollen är i mål. Så duktiga är Chelsea." - analyserade Allardyce.

Ancelotti tyckte att Blackburn körde en bra match, de pressade mycket och på grund av detta kunde inte Ancelottis grabbar visa deras riktiga fotboll och skapa ytor vid mitten av planen förklarade han.

" Vi hade en svår första halvlek, andra halvlek gick mycket bättre. Matchen var svår, men andra halvlek var inte lika svår som första." förklarade italienaren.

Sedan fortsatte Ancelotti och förklarade att Chelsea redan visste innan att det är svårt att vinna hos Blackburn. Han menade att Allardyces grabbar använder en massa styrkor vid deras lång bollar. Nu när Chelsea har vunnit denna match som laget såg som en svår utmaning har The Blues förtroende och inte bara med det, utan laget är i god kondition just nu. Dessa positiva egenskaper kan skapa goda chanser för laget på onsdag under Champions League matchen mot Spartak Moskva.
/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. Cheeelseeeeaa<33

  SvaraRadera
 2. grymmaste bloggen russkar fortsätt med detta läser din blogg varje dag så grym blogg asså och Chelsea 4-foreva!

  SvaraRadera
 3. jätte kul att du vill vara med i dagens blogg :D vinnaren publiceras senare ikväll :D

  SvaraRadera
 4. - han är en fantastisk spelare som äntligen blommat ut!

  SvaraRadera