måndag 18 oktober 2010

" Låt folk säga vad de vill säga" - John Terry

Trots att Chelsea inte kunde ta med sig tre poäng från Villa Park ser Terry ändå en massa possitiva sidor från självaste matchen. Jämnförs matchen med förra säsongens match i samma arena kan vi se att det gick betydligt mycket bättre, sen handlar det också om skadelistan. Chelseas mycket viktiga spelare så som Lampard och Drogba kunde inte delta i matchen. Vad säger att Drogba inte skulle sätta dit en ledning?


Kaptenen uttalade:

" Vi är lite besvikna, men Villa har en ny tränare så spelarna ville imponera för Houiller. Villa kunde ha vunnit eftersom att de hade många chanser, men det hade vi också med Anelka. Så jag tycker att båda lagen kan vara glada med resultatet."


" Vi hade samma problem när vi spelade borta mot Wigan tidigare under säsongen. Vi fick ta emot mycket press under första halvlek, men under andra halvlek ändrades det. Samma sak hände i lördags,vi höll kvar bollen och försökte hindra dem från att få tag på bollen. Vi hade våra spelare bredvid Villas försvar vilket skapade problem för dem"

"Vi har haft det svårt att kunna ta med oss tre poäng från Villa Park de fyra eller fem senaste åren, men om vi jämnför resultatet med förra årets resultat och får reda på Man Uniteds resultat mot West Brom kan vi gå hem glada."

" Vi är på första plats i ligan just nu" la Terry till. " Låt folk säga vad de vill säga, vi har haft en bra start den här säsongen och våra borta resultat är inte något problem."


Johnt Terry berättade att laget unders de senaste åren försökt att hitta unga talanger, och en av de unga talangerna som Chelsea har hittar är Josh McEachran. Terry berättade att han verkligen tycker att Josh hjälpte till under Villa matchen och att han förmodligen kommer att bli en fotbollsspelare med stor talang.
Terry fortsatte :

Med en eller två skador måste vi låta de unga få spela, och det finns några i Joshs ålder som har bra talanger. Nathaniel Chalobah och Jacob Mellis verkar riktigt bra. Mellis satt på bänken i lördags."

"Några undomar visar verkligen tecken på bra kvaliteter under träningen , men det är viktigt att de har tålamod också. Om de får spela 10 eller 15 minuter under matcherna här och där under ett eller två år kan det ge dem bra erfarenheter."

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar