måndag 18 oktober 2010

Cole längtar efter att få ta hem den stora titeln

Alla fotbollsspelare har en gemensam dröm. Drömen att få lyfta upp den speciella bucklan med ljubel runt omkring sig, skratt, glädje och kanske till och med glädje tårar. Den speciella bucklan som Chelsea har varit så nära om. Den speciella bucklan är ju Champions League bucklan. Drömen fortsätter för våra grabbar lika mycket som den fortsätter för yngre spelare som kanske till och med spelar i division 7. Så speciell är denna titel. Alla spelare strävar verkligen efter den och man kan ju tänka sig att vissa av de börjar få bråttom då deras ålder ökar för varje år. En sådan spelare är vår vänster back Ashley Cole.Cole har fått uppleva hur det är att vinna Premier League tre gånger, FA-Cupen sex gånger, han har fått representera England flera gånger än va någon annan vänster back har fått göra, under hans glittrande karriär. Men ännu fattas det en sak, Champions League. Det är en efterlängtande dröm för en spelare som snart fyller 30 år och vet att skymningen närmar sig för hans karriär.

" Det är därför man vill börja spela fotboll. För att du vill uppnå saker och vinna saker" förklarade Cole,och fortsatte :

"När man är ung är det precis det man vill, att se dina hjältar ta upp troféer och fira. Än tänker jag fortfarande på Champions League finalen då vi förlorade."

"Om du frågar vilken som helst Chelsea fan tror jag att de kommer vara glada, vi har gjort rekord med hur många mål vi gjorde förra säsongen" sa Cole och log.

" Det handlar alltid om förtrående, när du vinner med 7-0, 8-0 så ger det dig mycket förtrående även om vi ligger under med mål tror vi alltid att vi har chansen att vinna matcherna. Det är vår manager som ger oss förtrående och så att vi kan lite på varandra. Ancelotti har kommit hit och vunnit dubbel, och detta är stort." sa vänster backen slutligen.

Genom att kunna lite på laget och tränaren samt ha förtrående är det absolut inte omöjligt att kunna ta hem den stora titeln i år. Laget behöver alltid stöd ifrån fansen för att få ännu mer självförtrående. Om laget funkar så här bra som det gör nu är det nog inte långt kvar tills titeln kommer hem till Stamford Bridge. Vi alla vet att Chelsea kan klara av det här, ibland har Chelsea otur och det är nog Ashley Cole också väl medveten om./ Rukksar

2 kommentarer:

  1. Chelsea eller City tar det iår :) tottenham kan utmana också

    SvaraRadera
  2. - tror inte city tar det iår men tror däremot starkt på chelsea!

    SvaraRadera