torsdag 21 oktober 2010

" Fansen vilar inte, och det ska vi inte heller göra." - Terry

Oftast får vi läsa om hur mycket spelarna åker runt om i världen och hur bra de presterar under matcherna de kör med en massa beröm som de absolut ska få, men kapten John Terry tycker att det är dags att berömma fansen nu. Terry menar att tacksamheten är stor och att laget verkligen uppskattar oss fans. Laget behöver oss suppotrar runt om i världen. Terry ville kommentera fansen med några meningar fastän det egentligen inte visar hur stor tacksamheten är menade han. Kaptenen passade på att kommentera supportrarna som åkte till Ryssland.

"Fansen fick åka en lång sträcka, och det är absolut väldigt dyrt. Många av fansen brukar ta ledigt från jobbet och sedan när de är hemma igen måste de tillbaka till jobbet direkt. Vi uppskattar verkligen att vi har fans som följer med oss ända bort till Ryssland bara för att se oss spela. "

"Supportrarna vi har runt om i världen är fantastiska. Visst kan det vara jobbigt för oss spelare att spela under matcherna, men när man tänker att vi har fans som måste gå upp tidigt på morgonen, jobba hela dagarna och ändå heja på oss känns det inte alls lika jobbigt. Vi vill visa vår support till fansen samtidigt som fansen visar deras support till oss. "

" Fansen vilar inte, och det ska vi inte heller göra. "

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - så fantastiskt med jordnära fotbollsspelare!

    SvaraRadera
  2. Nu vet du haha :p.

    många av de som var i chelsea klacken i ryssland var ryssar som håller på chelsea faktist :p så de åkte inte så långt

    SvaraRadera