fredag 22 oktober 2010

Inför matchen imorgon

Nu på lördag är det dags för en hemma match i Stamford Bridge igen. Bridge kommer att besökas utav Wolverhampton, som bara har kunnat skrapa ihop sex poäng och ligger i 18:e platsen i ligatabellen. Wolves får klara sig utan Kevin Doyle eftersom att forwarden har en knä skada samt Ronald Zubar och Jody Craddock som har skadat fotleden. Michael Manceinne som är utlånad till Wolves kommer inte att delta under matchen. 

"Alla matcher i den här ligan är svåra, men vi vet att matchen nu på lördag kan vara en av de svåraste matcherna." uttalade Wolves forward Sylvan Ebanks-Blake

Forwarden förklarade att Chelsea inte bara kunde göra mål utan också är ett lag som är väldigt svåra att krossa. Han uttalade att Wolves ska åka till Bridge med förtroende. 


Wolves tränare Mick McCarthy kommenterade den kommande matchen : 

" Vi måste förbereda oss för Chelsea. Vi borde ha haft mer poäng än vad vi har just nu, men jag tänker alltid att, vem säger att vi inte kan ta med oss poäng under de kommande matcherna? " 

Under fyra senaste säsonger har Wolves förlorat mot alla storlag genom att ha gjort ett mål medan de har släppt in hela 19 mål.
När det gäller Chelsea så är Didier Drogba  fullt frisk igen efter att ha missat två matcher på grund av virus. Drogba kommer att komma tillbaka nu på lördag. Detta betyder att Anelka kommer att flytta ner till höger sida med Malouda på vänstern. Ancelotti meddelade även att han tagit med Bosingwa i startelvan. 

" Alla tycker att det är spännande att få se Bosingwa spela igen. Nu är det efter 1 år som han är fullt friskt, och vi måste ha tålamod när det gäller Bosingwa, men vi har haft en fantastisk tränings period med honom och han är 100 procent frisk nu. - Ancelotti


Daniel Sturridge välkomnas också inför matchen mot Wolves efter att han skadade sin fotled men är nu återställd. När det gäller Alex och Ramires kommer träningen påbörja nästa vecka för dem. Lampard kommer troligen att börja träna i slutet av den här veckan. 

"Wolves kommet att göra deras bästa för att ta med sig poäng. De kommer att använda deras bästa spelare för att skapa problem för oss. Vi förlorade två poäng förra veckan, men den här veckan ska vi försöka att ta igen de poäng som vi saknar." - Ancelotti 


/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - det blir utan tvekan ett nytt målkalas för chelsea !

    SvaraRadera