lördag 23 mars 2013

Resultat från landskamperna

Det blev en storvinst för engelsmännen mot San Marino i fredags då de vann med hela 8-0 på bortaplan i EM-kvalmatchen. Frank Lampard som fick spela i 66 minuter lyckades göra det femte målet i matchen vilket också var Lampards 28:e mål för England.

Gary Cahill var inte med i matchen på grund av skada, och Ashley Cole fick sitta kvar på bänken under hela mötet.

Belgien fick också smaka på vinst när de vann med 2-0 över Makedonien. Det var Eden Hazard och Kevin De Bruyne som sparkade in målen för Belgien. Thibaut Courtois fick stå framför det belgiska målet medan Romelu Lukaku satt kvar på bänken.

Branislav Ivanovics Serbien lyckades inte vinna mot Kroatien då kroaterna vann med 2-0.

Petr Cech som spelade sin 99:e landskamp fick smaka på förlust efter att danskarna gjorde 3-0. Detta gör så att Tjeckien nu hamnar på fjärde plats i gruppen.

För Spanien blev det 1-1 mot Finland vilket innebär att det blev delad poäng mellan länderna. Juan Mata som ersatte Fabregas sent i andra halvlek lyckades skapa chanser men det blev inga fler mål för Spanien. Cesar Azpilicueta fick inte spela mot Finland.

Det blev även delad pott mellan Israel och Portugal. Israels Yossi Benayoun kom in i den 81:a matchminuten.