fredag 7 december 2012

Mikel avstängd. Luiz vill vinna Europa League


John Mikel Obi som nyligen förlängde sitt kontrakt med fem år, är nu avstängd i de tre kommande matcherna på grund av att han tydligen betedde sig osportsligt mot Mark Clattenburg. Mittfältaren kommer dessutom att få betala 60,000 pund i böter.

***


Det är väldigt tråkigt att Chelsea som är de regerande mästarna redan är ute ur Champions League, men hänt är hänt och det finns inget man kan göra åt saken förutom att inte tappa motivationen och fortsätta vidare. David Luiz som lyckades göra Chelseas första mål mot Nordsjälland menar att den snabbaste vägen till att läka såren är att ta sig tillbaka till tävlingen så snabbt som möjligt.

"Vi är besvikna, stora klubbar borde spela i stora tävlingar. Vi vann Champions League förra säsongen, men den här gången är vi ute ur gruppen och det är synd."-säger David Luiz.

"Det är inte chockerande, vi mötte stora lag och Champions League är inte en liten tävling. Man City åkte också ut, detta är världens bästa tävling, så man måste jobba hårt i varje match för att kvalificera sig."-förklarar mittbacken.

Det blev en storvinst mot Nordsjälland då vi vann med hela 6-1 men det räckte ändå inte till då Chelsea spelade bort sin chans mot Juventus när vi förlorade mot dem på bortaplan och spelade oavgjort på hemmaplan.

"Juventus matchen var en viktig match. Det blev 2-0 och sedan släppte vi in två mål, det var en dålig match och den matchen förstörde för oss i gruppen."

"Chelsea måste spela i Champions League varje år och det är det vi måste komma ihåg."-säger Luiz.

Nu kommer vi få se Chelsea spela i Europa League då resan i Champions League är slut.

"Europa League är glamoröst för mig eftersom jag inte har den titeln, så jag vill vinna den. Jag ser framemot det och jag vill vinna titeln."-berättar brasilianaren.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar