tisdag 15 maj 2012

David Luiz hoppas på mer firande. Nytt om Drogba, Ivanovic, Olsson, Kalou, Falcao och Hulk


Efter vinsten mot Blackburn i söndags meddelade Roberto Di Matteo att både David Luiz och Gary Cahill har börjat att friskna till. De förbättras för varje dag som går, och att vi kommer få se dem från startelvan på Tyskland är inte omöjligt. Nu är det viktigt att få igång dessa två mittbackar under träningarna så att de kan vara redo den 19:e.

"Skadan förbättras nu och jag mår bättre för varje dag som går."-säger David Luiz.

"Jag känner mig komfortabel på planen och jag vill spela fotboll. Min plats är på planen, inte utanför den."

"Jag ville spela mot Barcelona och jag ville spela i FA Cup finalen, men nu har jag bara en match kvar och den är mer speciell än alla de andra, och just därför tror och hoppas jag på att jag ska spela mot Bayern."

David Luiz har dock inte varit osynlig på grund av skadan, utan försvararen har synts till på läktaren och på planen. Vi fick se en mycket glad och lycklig Luiz på Wembley när han klev in på planen och firade med hans lagkamrater efter vinsten.

"Jag älskar fansen. Säsongen startade inte så bra men nu har vi en bra moment, och fansen support fanns alltid med laget, både under de dåliga och bra stunderna. Detta är viktigt för mitt självförtroende och för mina lagkamrater, och jag tror att jag har ett tillfälle kvar för att fira."-sa Luiz tillslut.

                                                    ***


Drogoff, skriver Mirror Football. Tidninger skriver att Drogba gärna vill stanna kvar i Chelsea två år till innan han ställer fotbollsskorna på hyllan, men att klubben istället vill bygga upp ett lag runt Torres och inte Drogba.

Nu sägs det att Drogbas sista match i Chelsea tröjan kan vara mot Bayern Munchen vilket känns helt förfärligt att läsa, men notera att detta bara är rykten.


The Sun menar att succéspelaren Branislav Ivanovic har länkats till Real Madrid och att laget även har lagt ett bud på 15 miljoner pund för försvararen. Dock känns det som att Iva har ett par år kvar i den blåa tröjan innan han tackar för sig.


Svensken Martin Olsson som spelar för Blackburn och har fått en plats i Erik Hamréns trupp för EM, har länkats till Chelsea. Londonlaget kan se Olsson som en framtidsspelare då han ska kunna ersätta Ashley Cole.

Olsson har också länkats till Galatasaray, Stoke och Newcastle.


Enligt The Sun ska Chelseas Salomon Kalou inte veta vart han hamnar efter sommaren. Ivorianens kontrakt går ut nu i sommar och klubbar så som Arsenal och Feyenoord ska ha visat intresse.

"Jag är ett steg ifrån att vinna Champions League. Sedan får vi se vad som händer."-har 26-åringen sagt till Sun.

"Jag vill bara vinna CL."

"Om jag gör det, så har jag vunnit alla titlar som är möjliga med Chelsea, och detta var mitt mål när jag signerade för klubben."


Här kommer ett litet roligt rykte: Enligt Daily Mirror ska Chelsea vara villiga att betala bara 15 miljoner pund för Radamel Falcao som vann Europa League den här säsongen, och även erbjuda Torres med 15 miljonerna. Men tidningen skriver också att Falcao egentligen ska kosta ungefär 50 miljoner pund.


Carlos Leite som är Hulks agent har twittrat så här : " Hulk is but one foot in Chelsea. Agreement shall be final only when the player back from vacation."

Vi får hoppas på att det inte är någon som har hackat sig in på hans konto, utan att det är Leite själv som har twittrat det!

/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Har du skrivit något om att Marko marin ska till chelsea?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är redan klar för Chelsea, och ett blogginlägg finns om honom.

   Radera
  2. Ok, skön blogg förresten :)

   Radera
 2. Det är redan klart

  SvaraRadera