fredag 23 mars 2012

Cahill hoppas på ett positivt resultat. Nytt om Krasic, Klopp, Demba Ba och Guardiola.


Onsdags matchen mot Manchester City slutade inte så som man ville att matchen skulle sluta. City vann med 2-1 efter två mål i andra halvlek och vände på resultatet till en vinst. Redan på lördag spelar Chelsea ännu en Premier League match, och det är ett hemma möte mot Tottenham. Gary Cahill som gjorde Chelseas enda mål på Etihad Stadium anser att det är viktigt att Chelsea är mentalt redo innan matchen mot Spurs.


"Vi har haft några bra resultat på sistone och humöret under träningarna är positivt just nu, så vi glömmer förlusten och kör vidare lördag igen."-säger Cahill. 

"Det är viktigt att vi är mentalt redo mot Spurs på lördag. Det är en stor match och vi spelar på hemmaplan där vi har självförtroende nu, och vi hoppas på ett positivt resultat." 

"Arsenal har fått tillbaka formen men Spurs har haft det lite svårt under de senaste matcherna, det är svårt att hålla kvar samma form under hela säsongen. Man har alltid en liten svacka under säsongen och Spurs kanske har det nu, men de har en fantastisk tränare och fantastiska spelare så det kommer bli en tuff match." 

Gary blickar bakåt och kommenterar matchen mot Man City:

" Vi var väldigt organiserade, och jag kände att Man City inte skadade oss alltför mycket fastän de hade mycket kontroll." 

"Straffen var tyvärr vändpunkten och de kom igång efter det, men att leda med 1-0 och inte komma hem med åtminstone ett poäng gör oss besvikna." 

                                                                            ***


Det är troligt att Juventus spelaren Milos Krasic lämnar den gamla damen i sommar, men än är det inte klart om vilket som blir hans nya lag. Det finns dock både intresse från Italien och England. Chelsea och Tottenham är två av lagen från England som har visat intresse för 27-åringen.

Krasics agent, Vlado Borozan säger så här till den italienska radio stationen CRC:

"Han är en bra spelare och i juni kommer vi att få se vart han hamnar."

"Det är många beundrare som är intresserade av honom och inte bara från Italien, men också från England."


Borussia Dortmund tränaren Jurgen Klopp har länkats till Chelsea, men tränaren som förlängde hans kontrakt i januari säger att han inte kommer bli Chelseas nya tränare.

"Jag kommer inte att flytta dit. Men jag tycker att det är coolt att jag har nämnts bland Mourinho och Guardiola."- sa Klopp till Sky Television.

"Jag är tyvärr inte tillgänglig." - Klopp.


Den 26-åriga Demba Ba kan ses som en möjlig ersättare till Didier Drogba, men Newcastle spelaren menar att han är glad i hans nuvarande klubb och han har inte visat några större intressen för Chelsea.

Så här säger Demba Ba till Sky Sports:

"Det är bara rykten. Jag är glad i Newcastle och jag tycker om att vara här och spela för Toon Army. Jag tycker om att spela för det här laget."


Roman Abramovich är beredd på att erbjuda Pep Guardiola ett fyra års kontrakt värt 40 miljoner pund efter skatt, skriver The Sun. Detta skulle innebära att Guardiola blir den mest betalda tränaren i världen med 10 miljoner pund per år. Just nu tjänar tränaren 8 miljoner pund per år i Barcelona.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar