fredag 25 november 2011

Soldado varnar Chelsea. Cole får chansen att agera i en film. Nytt om Cahill, Kaká, Drogba och Anelka


Valencia kaptenen Roberto Soldado varnar Chelsea om att hans sida är redo för att vinna över Chelsea och kvalificera i Champions League. Soldado som gjorde hat-trick mot Genk i Valencias 7-0 vinst förklarar att de är självsäkra och tror att de kommer göra mål på Stamford Bridge.

"Om vi håller kvar formen så finns det en bra chans till att vi kan vinna över Chelsea."- säger den 26-åriga Soldado.

"Vårt mål var alltid att ta oss till en sista match med en möjlighet för kvalificering, och det är så det kommer att bli nu."

"Vi ska gå till Stamford Bridge, och vi måste tro på att vi kan vinna, men oavgjort med mål funkar också."

"Just nu går det bra för mig. Målen går in och det är viktigt för mig."-säger Valencia kaptenen.

                                                          ***


Enligt The Sun ska Ashley Cole vara med i en ny fotbollsfilm. Ashley Cole ska spela sig själv i fotbolls dokumentären där Sam Allardyce och Joe Cole också ska vara med. Filmen ska handla om en agent som hanterar hans business samtidigt som han lever ett liv i Premier League.

"Manuset är klart och audition har redan börjat."- har en källa sagt.

Filmen kommer att spelas in i London och på vissa fotbollsarenor.

                                                          ***


Botlon tränaren Owen Coyle kommer nog inte vara ett problem nu i januari då Gary Cahill troligen kommer att lämna Bolton. Chelsea och Tottenham är de två lagen som har visat mest intresse för Cahill, och Coyle menar att Chelsea borde lägga ett bud så snabbt som möjligt.

Coyle vill att de klubbar som vill ha Cahill erbjuder något snabbt eftersom han inte vill att det ska leda till sista minuten. Chelsea kommer troligen börja med att erbjuda sex miljoner pund.

"Om något kommer så är det bättre om det kommer tidigare än senare."-sa Bolton tränaren.


Det pratas om mittfältaren Kaka igen, och nu verkar det som att Real Madrid vill att Chelsea ska erbjuda något. Real Madrid ska kunna sälja spelaren för ungefär 30 miljoner pund fastän mittfältaren signerades från Milan för 59 miljoner pund två år sedan.


LA Galaxy är ett av de alla andra lagen som är intresserade av Didier Drogba, och nu vill de att Drogba ska ersätta David Beckham som hjälpte LA vinna MLS cupen förra veckan. Nu sägs det att David Beckham kan lämna Galaxy och vara på väg till PSG nu när hans kontrakt går ut snart.

LA vill erbjuda Drogba 5 miljoner om året medan Anzhi och Milan också har visat intresse för ivorianen. Fastän det har visats intresse från olika håll vill Drogba ändå signera ett två års kontrakt med Chelsea.


En annan Chelsea spelare som har länkats till vissa klubbar är Nicolas Anelka, och nu sägs det att den kinesiska klubben Shanghai Shenhua vill ha fransmannen. Klubben ska även ha kontaktat Chelsea om Nicolas Anelka. Rapporter från Frankrike ska ha sagt att Shenhua har erbjudit nio miljoner pund för anfallaren.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar