tisdag 23 augusti 2011

Hilario och Malouda är nöjda efter vinsten. Tomas Kalas lånas ut. Nytt om Mikel, Storari och Modric.


Innan lördags matchen mot WBA var det mycket prat om vem som skulle ersätta skadade Petr Cech. Villas-Boas fick välja mellan Hilario och Turnbull, och till sist blev det den portugisiska målvakten Hilario. Hilario klarade av jobbet mycket fint och såg till att hjälpa till laget på alla sätt.

"Ibland är det bra att ha en paus då man kan prata om första halvleken och försöka komma på hur man ska förbättra spelet från olika misstag, och det var det som hände." - sa Hilario efter matchen mot West Bromwich Albion.

När det var dags för paus såg Villas-Boas till att nämna alla områden som Chelsea inte spelade bra på, förklarar Hilario. Målvakten berättade att spelarna sedan lyssnade och försökte ta in det Villas-Boas sa och sedan förbättra på det.

"Vi spelade bra i den andra halvleken och bjöd på en bra show."- berättade Hilario.

Sedan fortsatte han: "Det är aldrig bra att släppa in ett mål, men när du släpper in ett mål i den fjärde minuten känner man att det fortfarande är möjligt. Du har nästan 90 minuter kvar för att spela och vinna matchen, så det är inte dåligt att släppa in ett tidigt mål."


För varje match minut som gick så förbättrades Chelsea på olika sätt. Vissa spelare kom igång mer, vissa spelare började pressa mer, och vissa spelare byttes in. En av de spelarna som byttes in var Florent Malouda, som sedan gjorde det vinnande målet för Chelsea.

"Vi började väldigt segt och detta behövde ändras."- sa Florent Malouda efter matchen.

"Tränaren vill alltid ha bästa laget från starten och vinna dessa matcher. Vi alla förstår det, det är en konkurrens och han är glad för att ha så många möjligheter. Vi är en del av truppen, vi vet reglerna och vi vet att vi måste göra det bästa för klubben, och i slutet av säsongen kommer vi alla vara glada om vi vinner titlar." - sa 31-åriga Malouda.

Malouda klargör att det finns konkurrens i truppen, och att det alltid har varit så, detta är alltså inget nytt. Men detta är inget som spelarna klagar på, utan alla är glada om Chelsea vinner matcher.

"Jag är väldigt glad med resultatet, det har varit en svår hemma match för oss, men det mest viktigaste i början av säsongen är att samla ihop poäng, och vi är väldigt glada."- sa Malouda.

                                                           ***Chelsea lånar ut ännu en reservspelare, och den här gånger är det Tomas Kalas som får åka till Holland för att spela för Vitesse Arnhem, och där kommer han stanna hela säsongen. Den tjeckiska backen signerade för Chelsea 2010 från Sigma Olomouc och lånades sedan ut till Sigma Olomouc direkt.

18-åringen fick komma tillbaka till Chelsea efter halva säsongen spelad i 2010/11 säsongen, och gjorde sedan debut för reservlaget.

Lycka till Tomas!

                                                           ***


Goda nyheter! Mikel och hans familj har nu hittat pappan, ma sha Allah! Efter tio långa dagar har kidnapparna släppt hans pappa och han är oskadd. Det finns inga rapporter om att Mikels familj har betalat kidnapparna.


Mirror Football skriver att Chelsea ska scouta Juventus målvakten Marco Storari som lyckades prestera oerhört bra förra säsongen när Gigi Buffon var skadad. Enligt rapporter ska det alltså inte räcka med Hilario.


Harry Redknapp har förnekat om att Chelsea har lagt ett nytt bud på Luka, och han har också sagt att spelaren inte är till salu.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar